• Ακολουθήστε μας
Παρακαλώ κάντε Like
Timeline project
Ερεχθείου 22, Αθήνα

Παρακαλώ κάντε Like

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Like, share, follow, tweet, pin κλπ κλπ, οι όροι και λέξεις του ψηφιακού μας κόσμου, του άλλο μας εαυτού, του εικονικού.
Όσο και να αντιστάθηκαν κάποιοι, τα κοινωνικά δίκτυα μας έχουν κατακτήσει όλους, ο καθένας μας βέβαια με κάποιον βαθμό εξάρτησης που ο ίδιος έχει επιτρέψει.
Με θέμα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια παράσταση αναλύει με χιούμορ τις αλλαγές που έχουν επιφέρει στη ζωή, τις σχέσεις και την επικοινωνία μεταξύ μας.
Με αρκετά πρωτότυπο και φρέσκο τρόπο, πιάνει το επίκαιρο αυτό θέμα και το περιγράφει τόσο καλά, που είναι δύσκολο να μην δει ο καθένας εκεί, κάτι από τον εαυτό του.
Στη διάρκεια της παράστασης, υπάρχει η δυνατότητα να επικοινωνείς, "ανεβάζοντας" σχόλια ή φωτογραφίες μέσω των γνωστών κοινωνικών δικτύων, με τους ήρωες του έργου που έχουν βέβαια όλοι πραγματικά profile!
Ποιοι είναι αυτοί? Η Μαμά Τρολλ(Mana Troll), η Χίπστερ-Ενεργή Πολίτης (Nefelimmm), η Αϋπνη Γιάπισσα (Myrto Gantaki), ο Πέφτουλας Φούρναρης (Kostas Ntakos), ο Ξεπεσμένος Νάρκισσος(Johnny Fabriano) και το Πρώην Χοντρό Αγόρι(Crappy Dreamer).
Μπορείτε να τους γνωρίσετε στο http://timelineproject.gr και να συνεχίσετε εκεί με διαδραστικό θεατρικό παιχνίδι.
Γελάσαμε και περάσαμε καλά, τόσο που πραγματικά θα κάναμε add τους 6 αυτούς νέους μας φίλους!
To red umbrella εξασφάλισε 2 διπλές προσκλήσεις για τα μέλη της παρέας μας. Για να γίνουν δικές σου πάτα τώρα το κόκκινο κουμπί "Προώθησε αυτή την πρόταση" στην κορυφή της σελίδας και στείλε την στους φίλους σου! Κάθε επιπλέον προώθηση (από το ειδικό κόκκινο κουμπί) σου δίνει παραπάνω συμμετοχές στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 18/6, στις 12:30.

Timeline project

Κατάλληλο για θεατές άνω των 18 ετών.
Κινητήρας studio
Ερεχθείου 22, Κουκάκι
Τηλ.: 2109248328
Παραστάσεις: Βραδ: Παρ.-Κυρ. 9.15 μ.μ. Μέχρι 23/6
Εισ.: € 12, € 8
Διάρκεια: 90'

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.