• Ακολουθήστε μας
Εάν ήσουν εδώ...
«εἰ ἦς ὧδε»
Ηρακλείτου 10 και Σκουφά, Κολωνάκι
Γκαλερί Ευριπίδη

Εάν ήσουν εδώ...

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Είναι εντυπωσιακό πως μπορεί ένας πίνακας, να εκφράζει την αίσθηση της απώλειας. Για πράγματα που πιστεύαμε ότι θα έρθουν αλλά δεν ήρθαν ή δεν ήρθαν όταν τα θέλαμε.

Ο Χρήστος Παλλαντζάς,  με την έκθεση με το τίτλο «Εάν ήσουν εδώ», στην γκαλερί Ευριπίδη, στα έργα του  αφηγείται «τη γαλήνη και την ηρεμία της ψυχής μέσα από την αναβίωση του χαμένου χρόνου».

Στους πίνακές του, η ζωή των πρωταγωνιστών σταματά μέσα στο χώρο και στο χρόνο.  Πιθανόν πιο πριν να είχαν ασχοληθεί με  κάτι έντονο, όμως αυτή η ενασχόληση τους έχει εξουθενώσει και τους έχει απομυζήσει ξαφνικά όλη τους την ζωντάνια και κείτονται σαν άψυχες κούκλες στο σημείο που τους συνέβη αυτό.

Είναι μία καινούρια έκθεση του καταξιωμένου Έλληνα ζωγράφου, που επιστρέφει έπειτα από 10 χρόνια αδιάκοπης καλλιτεχνικής δημιουργίας και σημαντικών εκθέσεων στο εξωτερικό.

Εμείς προσπαθούμε να αναζητήσουμε την αλήθεια πίσω από αυτό που βλέπουμε!

«εἰ ἦς ὧδε»

Έκθεση Ζωγραφικής
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΛΛΑΝΤΖΑΣ 
«εἰ ἦς ὧδε» (εάν ήσουν εδώ)
Γκαλερί Ευριπίδη
Ηρακλείτου 10 και Σκουφά, Κολωνάκι
Τηλ. 2103615909
Έως 26 Μαρτίου
Τρίτη - Παρασκευή: 11.00 - 20.30
Σάββατο: 11.00 -15.00
Κυριακή και Δευτέρα: Κλειστά
Είσοδος ελεύθερη
www.evripides-art.gr

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.