• Ακολουθήστε μας
Ανεπανάληπτη εμπειρία
Couleur Locale
Νορμανού 3, Αθήνα

Ανεπανάληπτη εμπειρία

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Ένα βράδυ περπατώντας χαμηλά στην Ερμού, πιεσμένοι από τα φορτωμένα πεζοδρόμια και την κίνηση των αυτοκινήτων, στρίψαμε σε ένα από τα στενά.
Βρεθήκαμε σε μια στοά με ένα παλαιοπωλείο παραπλεύρως, του οποίου τα παλιά έπιπλα χάριζαν μια μαγεία στην ατμόσφαιρα.

Στο βάθος της στοάς, ένα νέο μαγαζί για την πόλη μας, με all day λογική.
Ο ιδιοκτήτης με μια ομάδα νέων αρχιτεκτόνων έδωσε νέα πνοή στο πολυώροφο κτίριο και άνοιξε για το κοινό το ισόγειο και την ταράτσα.

Στο ισόγειο, η όμορφη διακόσμηση και μουσική λειτουργεί σαν όαση για την καθημερινότητα της πόλης μας.

Τι να πούμε όμως και για την ταράτσα, με την μαγική θέα της Ακρόπολης! Παρόλο τον κρύο καιρό, καθίσαμε ευχάριστα κάτω από της σόμπες για να την απολαύσουμε.

Πρέπει να τονίσουμε για το service του, ότι είναι από τα καλύτερα που έχουμε συναντήσει και πραγματικά παράδειγμα προς μίμηση. Ευγένεια και προθυμία ήταν τα χαρακτηριστικά του.

Πήραμε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και ένα καταπληκτικό κοκτέιλ που μας προτάθηκε, με ρούμι, τζίντζερ και ανανά. Πληρώσαμε 12€.

Η Αθήνα σίγουρα έχει ανάγκη από μαγαζιά σαν το Couleur Locale!

Διαγωνισμός: 

Ένας τυχερός φίλος μας θα το γνωρίσει με την παρέα του, αφού συμμετάσχει βέβαια με τον γνωστό τρόπο στην κλήρωση για ένα δείπνο και κοκτέιλς για δύο!

Couleur Locale

Couleur Locale
Νορμανού 3, Αθήνα
Τηλ.  2167004917
Ώρες λειτουργίας : κάθε μέρα 10:00 π.μ. - 2:00 π.μ.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.