• Ακολουθήστε μας
Μια ανεξέλεγκτη σχέση
Μια πορνογραφική σχέση
Ακαδήμου 13,Μεταξουργείο
Από Μηχανής Θέατρο

Μια ανεξέλεγκτη σχέση

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Έχει περάσει αρκετός καιρός από το 1999, όταν ο Φρεντερίκ Φοντέιν παρουσίαζε την ταινία «Μία πορνογραφική σχέση» αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές και βραβεία στη συνέχεια. Χρόνια αργότερα ο Φιλίπ Μπλασμπάντ, διασκεύασε ο το σενάριο του για το θέατρο και πάλι με επιτυχία συνθέτοντας μία ερωτική ιστορία που, με αφορμή το σώμα, μιλάει για την ψυχή.

Ένας άνδρας και μία γυναίκα συναντιούνται στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου για να εκπληρώσουν μία σεξουαλική φαντασίωση. Δεν ξέρουν ο ένας το όνομα του άλλου. Όμως η μία συνάντηση διαδέχεται την άλλη. Τώρα πια τους ενώνει κάτι πέρα από το σεξ. Τι είναι πιο τρομακτικό;

Η σκηνοθετική εκδοχή του Βαγγέλη Παπαδάκη συνδυάζει αρμονικά κινηματογραφικά και θεατρικά στοιχεία, σε μια παράσταση που μιλάει για τον έρωτα και την αγάπη, με τον πιο αναπάντεχο τρόπο.

Μια πορνογραφική σχέση

Του Φιλίπ Μπλασμπάν
Από Μηχανής Θέατρο
Ακαδήμου 13,Μεταξουργείο, τηλ : 2105232097
Διαρκεια : 90 '
Σκηνοθ.:Β. Παπαδάκης
Ερμηνεύουν: Χρ. Δενδρινού, Β. Παπαδάκης. Σκην.-κοστ.: Δ. Λιάκουρα
Παραστάσεις : Βραδ.: Τετ., Πέμ. 9 μ.μ.
Τιμή : €10, €5

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.