• Ακολουθήστε μας
Η χελώνα, ο τζίτζικας, ο λαγός κι ο μέρμηγκας
ΑΙΣΩΠΟΣ... ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ…

Η χελώνα, ο τζίτζικας, ο λαγός κι ο μέρμηγκας

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ο Αίσωπος, αλήθεια τι παραμυθάς!
Ο άνθρωπος που μας γνώρισε την παραβολή και την αλληγορία.
Μπορεί η ζωή του να υπήρξε ένα μυστήριο, με πολύ λίγες γνωστές πληροφορίες , οι ιστορίες του όμως είναι διάσημες σε όλες τις γωνιές του κόσμου. Μέσα από την απλότητα και την σύντομη διάρκεια τους, γίνονται ιδιαίτερα αγαπητές στα παιδιά.
Σήμερα λοιπόν σας προτείνουμε μια παιδική παράσταση που παρουσιάζει, μερικούς από τους πιο διάσημους μύθους του. Με κείμενο και σκηνοθεσία από τα "εγγυημένα" χέρια της Κάρμεν Ρουγγέρη, οι μύθοι θα ζωντανέψουν και θα στείλουν τα πολύ σημαντικά μηνύματα που περιέχουν. Όμορφη μουσική, φώτα, χορός, μάσκες, όλα αυτά συνθέτουν μια παράσταση που θα μαγέψει τα παιδιά και νομίζω και τους μεγάλους! Η παράσταση αυτή οργανώνεται στα πλαίσια του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη Γλυφάδας 2013 και η είσοδος είναι δωρεάν.
Όμως μπορείτε να προσφέρετε τρόφιμα ή φάρμακα για τα κοινωνικά φαρμακεία και παντοπωλεία του Δήμου.

ΑΙΣΩΠΟΣ... ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ…

Της Κάρμεν Ρουγγέρη
Διεύθυνση: 3η Μαρίνα Γλυφάδας
Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2013, 21:00
Είσοδος ελεύθερη

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.