• Ακολουθήστε μας
Ξαναπάμε Μουσείο
Δευτέρα με Παρασκευή σχολείο, Σάββατο Κυριακή Μουσείο!
Νεοφύτου Δούκα 4, Αθήνα
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Ξαναπάμε Μουσείο

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Δευτέρα με Παρασκευή σχολείο, Σάββατο Κυριακή Μουσείο! αυτό είναι το φετινό σύνθημα που προβάλει το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης για να προσκαλέσει τα παιδιά από τον Οκτώβριο έως και το Μάιο, ώστε να γνωρίσουν το συναρπαστικό κόσμο του Μουσείου μέσα από ένα ταξίδι που περιλαμβάνει παραμύθια, διαδραστικές ξεναγήσεις, εικαστικά εργαστήρια, θέατρο, φωτογραφία και μουσική.

Τα προγράμματα χωρίζονται σε αυτά που αφορούν παιδιά ηλικίας 2-3,5 ετών μαζί με τους γονείς τους, στη συνέχεια για ηλικίες 5-7 ετών και 8-12 ετών.

Για αναλυτικές πληροφορίες και ώρες ανατρέξτε εδώ http://www.cycladic.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=NODE&cnode=16&clang=0

Δευτέρα με Παρασκευή σχολείο, Σάββατο Κυριακή Μουσείο!

Νεοφύτου Δούκα 4
Πληροφορίες - Κρατήσεις  Τ. 210 7294220
Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-13:00
Μπορείτε να παρακολουθείτε τις ημερομηνίες και το αναλυτικό πρόγραμμα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του σαββατοκύριακου, εδώ

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.