• Ακολουθήστε μας
Και ο Λούκουμος
CAFE ΜΕΛΟΥΚ
Κολοκοτρώνη 5, Χαλάνδρι

Και ο Λούκουμος

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Όταν έρχεται το βράδυ ο φωτισμός χαμηλώνει, η μουσική δυναμώνει, το μαγαζί αλλάζει και η διάθεση ανεβαίνει. Πλέον σερβίρονται κοκτέιλς με συνοδευτικό όχι ξηροκάρπια ή σνακ αλλά... ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ!
Ναι, ναι καλά διαβάσατε. Αλλά τι λουκουμάδες. Λουκουμάδες με πικρή σοκολάτα, λουκουμάς προφιτερόλ, αλλά και με ξυνομυζήθρα και πέστο.
Φυσικά στο Café Μελούκ μπορείς να έρθεις από το πρωί για καφέ και λουκουμάδες, αφού οι λουκουμάδες είναι η σπεσιαλιτέ του. Υπάρχουν 40 και βάλε πιάτα με αλμυρούς και γλυκούς λουκουμάδες. Και όλα αυτά με ακούσματα mainstream και rock παλαιότερων δεκαετιών.
Το εσωτερικό του είναι ιδιαίτερα προσεγμένο, με industrial πινελιές που θα έλεγε κανείς πως δεν ταιριάζει με τους παραδοσιακούς λουκουμάδες. Αλλά και οι λουκουμάδες του δεν είναι οι παραδοσιακοί.
Το πιο ωραίο; Για να αλλάξει κανείς γεύση μπορεί να παραγγείλει σπιτικές λεμονάδες και μανταρινάδες.
Το μενού συμπληρώνεται με σαλάτες, σάντουιτς αλλά και χειροποίητη καρυδόπιτα και παραδοσιακό χαλβά.

CAFE ΜΕΛΟΥΚ

Κολοκοτρώνη 5, Χαλάνδρι
2106824600
Ανοιχτά από 8.00 το πρωί
έως 1.00 το βράδυ
Καφές από 2,30€
Λουκουμάδες από 3,50€
Λεμονάδα, μανταρινάδα 3,00€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.