• Ακολουθήστε μας
Πρωταθλήτρια στο Παιχνίδι
Παιδική χαρά Φλοίσβου
Πάρκο Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο

Πρωταθλήτρια στο Παιχνίδι

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Ποιος γνωρίζει άραγε ότι κάτω στο Παλαιό Φάληρο βρίσκεται, όπως λέγεται, η μεγαλύτερη παιδική χαρά των Βαλκανίων; Πάντως σίγουρα είναι η μεγαλύτερη στη Ελλάδα, αφού μπορεί να φιλοξενήσει ταυτόχρονα 1.400 παιδιά!
Βρίσκεται στο Φλοίσβο κοντά στη μαρίνα και μέσα στο παραλιακό πάρκο.
Έχει ποικιλία οργάνων και διαδρομών, αλλά και κάστρα, καράβια και πύργους, ενώ το δάπεδο είναι στρωμένο είτε με καουτσούκ είτε με άμμο, ώστε να μειωθεί κάθε πιθανότητα τραυματισμού. Υπαίθρια όργανα γυμναστικής, γήπεδα μπάσκετ και mini soccer συμπληρώνουν την εικόνα όσον αφορά τα μεγαλύτερα παιδιά.
Για τους γονείς υπάρχει μια ανεπαρκής, θα λέγαμε, καντίνα, αλλά έτσι και αλλιώς το βρίσκω δύσκολο να κάτσουν καθόλου, αφού η επίβλεψη των παιδιών μέσα σε αυτό το χάος, θεωρείται επιβεβλημένη.
Τώρα το καλοκαίρι, σε κάποιο σημείο του πάρκου Φλοίσβου σας περιμένει και ο Καραγκιόζης, με το θέατρο Σκιών Τάσου Κώνστα.
Τα Σαββατοκύριακα πάντως επικρατεί συνωστισμός, ενώ είναι δύσκολο και το πάρκινγκ.

Παιδική χαρά Φλοίσβου

Πάρκο Φλοίσβου - Λεωφόρος Ποσειδώνος
Δευτέρα έως Παρασκευή 7.30 π.μ.- 10 μ.μ.
Σαββατοκύριακα από τις 9.30 π.μ. έως τις 10 μ.μ.
Είσοδος δωρεάν
Θέατρο Σκιών Τάσου Κώνστα
Κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή στις 20.30 (με νέο έργο)
Διάρκεια παράστασης: 50΄
Είσοδος 3,50 ευρώ
Πληροφορίες: 6948852493

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.