• Ακολουθήστε μας
Πράσινα Κούλουμα
Πράσινα Κούλουμα
Πεντέλη

Πράσινα Κούλουμα

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Όλοι μας περιμένουμε με αγωνία την αυριανή αργία της Καθαρής Δευτέρας. Είναι η ευκαιρία για να δούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί. Συνήθως μαζευόμαστε σε κάποιο σπίτι για να το γιορτάσουμε, αλλά φέτος αποφασίσαμε να πρωτοτυπήσουμε και να συμμετάσχουμε σε μία μεγάλη γιορτή που έχει και χαρακτήρα προσφοράς.
Αύριο λοιπόν θα ανέβουμε στην Πεντέλη συμμετέχοντας στην αναδάσωση που έχει διοργανωθεί από πολλούς φορείς και θα πρασινίσουμε τις πλαγιές.
Στην συνέχεια θα μάθουμε και θα κατασκευάσουμε τους δικούς μας χαρταετούς, γεμίζοντας με αυτούς τον πεντελικό ουρανό. Και φυσικά θα υπάρχουν όλα τα παραδοσιακά εδέσματα της ημέρας όπως φασολάδα, λαγάνα, σαρακοστιανοί μεζέδες και άφθονο κρασί.
Γιορτή χωρίς μουσική δεν γίνεται και στον ρυθμό θα μας παρασύρουν χορευτικά συγκροτήματα από πολιτιστικούς συλλόγους, από όλα τα μέρη της Ελλάδας.
Το Red Umbrella θα είναι εκεί. Πάρτε τους φίλους και την οικογένεια σας και ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί. Καλά Κούλουμα!

Πράσινα Κούλουμα

Σημείο συνάντησης:
ο χώρος δίπλα στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης στις 11.00 το πρωί
Τηλ. 2132038000

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.