• Ακολουθήστε μας
Ζωντανοί στο κύτταρο
O. Children
Ηπείρου 48, Αθήνα
Κύτταρο

Ζωντανοί στο κύτταρο

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, οι O. Children, ένα από τα πιο φρέσκα Αγγλικά συγκροτήματα θα ανέβει στη σκηνή του Κύτταρο Live Club!
Αποτελούνται από: τον τραγουδιστή Tobi O’Kandi, τον Ντράμερ Andi Sleath, τον κιθαρίστα Gauthier Ajarrista και τον μπασίστα Harry James. Ο O’Kandi και ο Sleath ήταν μέλη του συγκροτήματος Bono Must Die, το οποίο διαλύθηκε μετά από αγωγή που κατέθεσε εναντίον τους ο Bono, τραγουδιστής των U2.
Τους άκουσα για πρώτη φορά το 2009 που βγήκαν τα δύο τους single: Dead Disco Dancer (που έγινε σήμα κατατεθέν τους) και το Dead Eye Lover. Στην αρχή του 2010 κυκλοφόρησαν το Ruins με το οποίο χαρακτηρίστηκαν ένα από τα πιο ιδιαίτερα groups των τελευταίων ετών. Και τα δύο singles συμπεριλήφθηκαν στο ντεμπούτο άλμπουμ τους που κυκλοφόρησε στο τέλος του 2010 και χαρακτηρίστηκε σαν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα άλμπουμ της χρονιάς, ενώ το 2012 κυκλοφόρησε ο νέος τους δίσκος Apnea.
Τη μουσική τους άλλοι την χαρακτηρίζουν σαν alternative και άλλοι σαν post punk / indie. Οι ζωντανές τους εμφανίσεις συζητήθηκαν πολύ, κυρίως εξαιτίας της παρουσίας και της εντυπωσιακής φωνής του πανύψηλου (έχει ύψος 2 μέτρα) βαρύτονου μαύρου τραγουδιστή της μπάντας.
Μαζί τους οι We Came From Waters και οι Vancouver

O. Children

ΚΥΤΤΑΡΟ
Ηπείρου 48 & Αχαρνών
Τηλ. 2108224134
Σάββατο 10 Νοεμβρίου
Ώρα: 21:00
Εισιτήρια προπωλούνται στο www.ticketarena.gr. προς 18 ευρώ + booking fee ενώ την ημέρα της συναυλίας στο ταμείο του Κυττάρου θα πωλούνται προς 20 ευρώ.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.