• Ακολουθήστε μας
Στην καρδιά του καλοκαιριού
Athens Holiday Park
Λεωφόρος Λαυρίου 301, Παιανία
Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας

Στην καρδιά του καλοκαιριού

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Φυσικό είναι τώρα που έκλεισαν τα σχολεία, τα παιδιά μας να ζουρλαίνονται μέσα σε αυτή την πόλη και άντε να τα κάνεις καλά. Μια από τις λύσεις που ανακαλύψαμε πέρυσι αλλά την προτείνουμε και φέτος είναι το Athens Holiday Park στην Παιανία. Με 20 αθλήματα και 20 παιχνίδια, μέσα σε ένα κλιματιζόμενο χώρο αφήστε τα να ξεδώσουν!
Χωρισμένο σε τρεις περιοχές, την Fun area με mega παιδότοπο, wipe οut, carousel, ποδήλατα νερού, super cross, διαστημόπλοιο, super και mini slide τραινάκι, συγκρουόμενα, στίβο μάχης, σκοποβολή, ψάρεμα, ιππόδρομο, baby Kart, pedalboats και πάρα πολλά άλλα, την Sport area με μίνι γκολφ, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πινγκ πονγκ, street bowling, foam ακόντιο, στόχος paintball, μεγάλη πίστα rollers και super ποδηλατοδρόμιο και την Relax Zone & Food Court Area. Όπως σωστά μαντέψατε εκεί καταλήγουν όλοι οι γονείς!

Athens Holiday Park

Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας
Λεωφόρος Λαυρίου 301
Τηλ: 2106199777
Mέχρι την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου
Είσοδος: 10€ το παιδί, 5€ ο ενήλικας, 2η ΕΠΙΣΚΕΨΗ 50% έκπτωση, 3η ΕΠΙΣΚΕΨΗ 100% έκπτωση

 

Open Time: 
Καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ
Σημαντικά: 
Free Wi-Fi
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.