• Ακολουθήστε μας
Ο δικός μας Κώδικας Ντα Βίντσι
Athens Clue
Διοχάρους 11, Αθήνα

Ο δικός μας Κώδικας Ντα Βίντσι

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Τα επιτραπέζια παιχνίδια μας αρέσουν πολύ. Όταν ακούσαμε την ιδέα να μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια στις πραγματικές διαστάσεις του χώρου, μας φάνηκε τουλάχιστον πρωτότυπο και έτσι κανονίσαμε να το δοκιμάσουμε.
Σε μια παλιά, με προσωπικότητα, πολυκατοικία απέναντι από το Χίλτον, διαμορφώθηκε ένας καινούργιος χώρος το Athens Clue. Πέντε διαφορετικά δωμάτια, πέντε διαφορετικά θέματα παιχνιδιού. Ένα μυστήριο, ένας ανεξιχνίαστος φόνος, δύο παιδιά θύματα απαγωγής, μία αρχαιοκαπηλία, μία απόδραση μελλοθάνατου.
Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μαζέψετε τους φίλους σας και να νοικιάσετε το δωμάτιο που θέλετε. Για περίπου 60 λεπτά θα προσπαθήσετε μέσα από γρίφους και στοιχεία να λύσετε το μυστήριο. Εμείς πάντως το διασκεδάσαμε πάρα πολύ, ήταν σαν να ζούσαμε το δικό μας Κώδικα Ντα Βίντσι. Η αλήθεια πάντως είναι ότι δυσκολευτήκαμε αρκετά αλλά στο τέλος η ικανοποίηση ήταν πολύ μεγάλη.

Athens Clue

Μιχαλακοπούλου και Διοχάρους 11, Αθήνα
Για κρατήσεις: 2107212018
Η τιμή ανά άτομο είναι περίπου 10 με 12€
Σε κάθε δωμάτιο, μπορούν να παίξουν από 3 έως 5 άτομα
 

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.