• Ακολουθήστε μας
Κοτσάνι πολλών καρατίων
Το Κοτσάνι του Πετροκέρασου

Κοτσάνι πολλών καρατίων

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Εθνικός μας παραμυθάς Ευγένιος Τριβιζάς δεν σταματά ποτέ να μας συναρπάζει αλλά και να μας παραδειγματίζει με την αστείρευτη δημιουργικότητά του. Αυτή τη φορά το καταφέρνει με «Το Κοτσάνι του Πετροκέρασου» ένα εξαιρετικό διαδραστικό βιβλίο που πρόσφατα απέσπασε το βραβείο του καλύτερου διαδραστικού βιβλίου (e-book δηλαδή) για το 2015!

Είναι το δεύτερο διαδραστικό βιβλίο του Τριβιζά μετά το «Το Ποπ Κορν που έγινε Ποπ Σταρ». Πρόκειται υπέροχη ιστορία που εστιάζει στη στοργή και τη δημιουργικότητα ταξιδεύοντας μας σε έναν πολύχρωμο γαλαξία με δάση από ηλιοτρόπια και ζούγκλες, έναν κόσμο όπου ό,τι κι αν φανταστείς μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Ένας υπέροχος κόσμος που όμως απειλείται από πανούργους εχθρούς, αποφασισμένους να τον αφανίσουν με βόμβες γομολάστιχας και άλλα ύπουλα υπερόπλα... Διαδραστικές εκπλήξεις και ένα τραγούδι, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το διαδραστικό αυτό παραμύθι,θα κάνουν τα παιδιά σας να το λατρέψουν.

Το e-book του Ευγένιου Τριβιζά κυκλοφορεί στα ελληνικά, αγγλικά και ισπανικά. Στην ελληνική έκδοση την ιστορία ζωντανεύει η φωνή της ηθοποιoύ Όλιας Λαζαρίδου.

To «Κοτσάνι του Πετροκέρασου» είναι μια εφαρμογή που αξίζει να βρίσκεται στο tablet και κινητό κάθε γονιού, ώστε το αθώο χατηράκι να συνδυαστεί με τη φαντασία και τη δημιουργικότητα!

Το Κοτσάνι του Πετροκέρασου

E-book

Συγγραφέας: Ευγένιος Τριβιζάς
Μάθε περισσότερα για το βιβλίο εδώ
Διατίθεται ήδη από το Apple Store και το Google Play
Τιμή 2.99 ευρώ

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.