• Ακολουθήστε μας
Το "άλλο" βρώμικο
Überness
Τζων Κέννεντυ 1, Κεντρική Λαχαναγορά Ρέντη

Το "άλλο" βρώμικο

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Σε ένα απόλυτα ντεκαντάνς σκηνικό που δεν κόπιασε καν να δημιουργήσει, στέγασε ο Βασίλης Καλλίδης το cult γαστρονομικό του στέκι. Επέλεξε την κεντρική λαχαναγορά του Ρέντη και μεταμόρφωσε ένα παλιό χασάπικο στο απόλυτο hot spot του κυριλέ  junk food.

Αν λοιπόν σας πιάσει μια λιγούρα για hot dog, πανσέτα, burger και τηγανιτή πατατούλα που δεν είναι προτηγανισμένη, κάντε μια βόλτα στη λαχαναγορά και επισκεφτείτε το Uberness.

Ότι κι αν επιλέξεις από τον, σωστά, περιορισμένο κατάλογο, είναι πραγματικά απολαυστικό, οι μερίδες όμως δεν είναι ικανοποιητικές όπως στ' αυθεντικά μαγαζιά του είδους, αντίστοιχα και οι τιμές είναι ελαφρώς δυσανάλογες. Όμως το Uberness είναι κάτι παραπάνω από έναν ακόμα χώρο εστίασης, είναι concept, ή που θα το αγαπήσεις ή που δεν θα ξαναπατήσεις.

Η επιλογή είναι δική σας!

Überness

Τετάρτη - Παρασκευή 19:00 - 01:00
Σαββάτο - Κυριακή 13:00 - 01:00
Τζων Κέννεντυ 1, Κεντρική Λαχαναγορά Ρέντη, τηλ.:210 4816320
Μπαίνετε από την κεντρική πύλη
Στρίβετε κατευθείαν αριστερά.
Θα βρείτε το Überness στο δεύτερο κτίριο δεξιά

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.