• Ακολουθήστε μας
Tango Baby και ροκιά
Baby Guru & Tango with Lions
Λεωφόρος Συγγρού 107,

Tango Baby και ροκιά

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Τα Secret Gigs τα γνώρισα από μια παρέα φίλων που τους χαρακτηρίζει η αγάπη τους για την σύγχρονη ελληνική ροκ σκηνή.
Στην τρίτη και τελευταία συναυλία που φιλοξενεί η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών δύο από τα πιο δυναμικά σχήματα της εγχώριας αγγλόφωνης ροκ δίνουν τα διαπιστευτήριά τους. Αναφέρομαι στους Baby Guru που η μουσική τους παρουσιάζει έντονα στοιχεία αφρικανικών κρουστών και ψυχεδέλειας σε συνδυασμό μ' έναν κιθαριστικό ήχο σήμα κατατεθέν για το σχήμα.
Το έτερο γκρουπ είναι οι Tango with Lions, η μουσική τους συνδυάζει ένα στιβαρό και συχνά ατμοσφαιρικό rhythm section χωρίς όμως να απουσιάζουν και τα σκοτεινά ξεσπάσματα που κάνουν τον ήχο τους τόσο μα τόσο ιδιαίτερο.
Αξίζει να ζήσετε αυτή τη συναυλία στη Μικρή Σκηνή της Στέγης, άλλωστε δεν είναι και πολλές οι φορές που έχουμε την ευκαιρία ν' απολαύσουμε ροκ μπάντες σε τέτοια επίπεδα ηχητικής αρτιότητας...

Baby Guru & Tango with Lions

Secret Gig III
11/6
Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
Λεωφόρος Συγγρού 107-109
Ώρα: 21:00
Τιμές εισιτηρίων: 15€, 10€, άνεργοι 5€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.