Αν αναζητάς την ιδιαιτερότητα της γεύσης ανά την Ελλάδα κι έχεις επισκεφτεί τη Μεσσηνία γνωρίζεις πως η γουρουνοπούλα είναι το χαρακτηριστικό της έδεσμα της .
Είτε στη σούβλα είτε στον φούρνο, το μυστικό της επιτυχίας της είναι το αργό ψήσιμο που φτάνει τις 10 ώρες! Όταν τελειώσει το ψήσιμο το γουρουνόπουλο θα έχει χάσει το μισό περίπου βάρος η γεύση του όμως θα σας μείνει αξέχαστη!
Ανακαλύψαμε ένα εστιατόριο στο Μοσχάτο που συνδυάζει το κλασσικό σουβλατζίδικο με αυτή την ιδιαίτερη γεύση. Δοκιμάστε γουρουνοπούλα σε μερίδα, με το κιλό ή ακόμα και σε τυλιχτό σουβλάκι, και θα καταλάβετε τη διαφορά!
Εμείς παραγγείλαμε 1 κιλό, τηγανητές πατάτες, σαλάτα χωριάτικη, μερικές πιτούλες και τζατζίκι, ενώ ήπιαμε μπύρες. Ο λογαριασμός μόλις που ξεπέρασε τα 30€, ενώ η ποσότητες ήταν υπεραρκετές για 4 άτομα.
Αν βρεθώ ξανά στη γειτονιά θα δοκιμάσω σίγουρα και τα τυλιχτά του σουβλάκια!
Μακρυγιάννη 34 και Κανάρη 70 Μοσχάτο, τηλ.: 2121057020
Δευτέρα-Πέμπτη: 18:00-24:00
Παρασκευή-Κυριακή: 12:00-24:00