• Ακολουθήστε μας
Τρικυμία στο δωμάτιο
Μιράντα
Τρικόρφων 3-5 & 3ης Σεπτεμβρίου 69, Πλ. Βικτωρίας
Θέατρο Πορεία

Τρικυμία στο δωμάτιο

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Το θέατρο Πορεία, μια από τις ανήσυχες σκηνές της πόλης μας, αποφάσισε αυτή τη χρονιά να προσφέρει στο θεατρόφιλο κοινό υψηλών απαιτήσεων, ένα δώρο. Προσκάλεσε τον σπουδαίο Λιθουανό σκηνοθέτη Κορσουνόβα για να διευθύνει τον Λαέρτη Μαλκότση και την Ιωάννα Παππά στο σκηνικό ανέβασμα της «Μιράντας».

Το έργο είναι μια διασκευή  της σαιξπηρικής «Τρικυμίας», ερμηνευμένη από δύο μόνο ηθοποιούς, μέσα σε ένα δωμάτιο, σε καιρούς σκοτεινούς, με την εξουσία έξω από τους τοίχους, έτοιμη να πνίξει κάθε αντίπαλη φωνή. 
Επιτρέψτε μου να είμαι αιρετικός, δεν είναι το κείμενο αυτό που δίνει αξία στη συγκεκριμένη παράσταση αλλά η επίδειξη σκηνοθετικής ευφυΐας που ξεδιπλώνεται μπροστά στους θεατές, με τη βοήθεια φυσικά δυο μεγάλων ερμηνειών.

Μια παράσταση για όσους βλέπουν πολύ και αγαπούν το θέατρο που συστήνουμε ανεπιφύλακτα στους φίλους μας στο Red Umbrella!

Διαγωνισμός: 

Για να κερδίσετε διπλή πρόσκληση για την υπέροχη αυτή παράσταση, για την Τρίτη 26/2,  δηλώστε εδώ τη συμμετοχή σας.

Μιράντα

Θέατρο Πορεία
Τρικόρφων 3-5 & 3ης Σεπτεμβρίου 69, Πλ. Βικτωρίας
Τηλ : 2108210991
έως 7 Φεβρουαρίου 2016: Τρίτη 21:00 & Κυριακή 19:30
Aπό 23 Φεβρουαρίου, εναλλασσόμενο ρεπερτόριο: Τρίτη 21:00 & Κυριακή 17:00
Τιμές Εισιτηρίων:
Τρίτη: 12 ευρώ, Τετάρτη έως Κυριακή: κανονικό 17 ευρώ,  φοιτητικό, νεανικό (κάτω των 22), ανέργων: 12 ευρώ      
Διάρκεια: 100 λεπτά, χωρίς διάλειμμα

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.