• Ακολουθήστε μας
Φεστιβάλ για όλους
4o Bike Festival
Πειραιώς 100, Αθήνα

Φεστιβάλ για όλους

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Η Αθήνα δεν φημίζεται σαν η πιο φιλόξενη πόλη για ποδηλάτες. Ωστόσο η ύπαρξη τόσων πολλών ποδηλατών ακόμα και σε σχετικά δύσκολες συνθήκες, μας γεμίζει με αισιοδοξία.
Κάθε χρόνο διοργανώνεται στην "Τεχνόπολις" η γιορτή του ποδηλάτου, που έχει σα στόχο να φέρει πιο κοντά τους φίλους της εναλλακτικής μετακίνησης. Αποτελεί ευκαιρία για να γνωρίσουμε τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο αλλά και να παρακολουθήσουμε εκδηλώσεις, διαδραστικές ή μη, που θα μας διασκεδάσουν και θα μας εμπνεύσουν σε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής και κίνησης μέσα στην πόλη.
Το 4o Bike Festival θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2013 και εάν μέχρι σήμερα δεν είχατε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε μην το χάσετε. Ακόμα και εάν δεν είστε φανατικοί του ποδηλάτου, σίγουρα θα περάσετε τέλεια. Το Red Umbrella θα είναι εκεί!

4o Bike Festival

"Τεχνόπολις" Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι
20-22 Σεπτεμβρίου 2013
Ελεύθερη είσοδος
www.bikefestival.gr

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.