• Ακολουθήστε μας
Η επιστροφή ενός μύθου
Τα Μυαλά Που Κουβαλάς

Η επιστροφή ενός μύθου

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Αυτή την ταινία κινουμένων σχεδίων κρατήστε την στη μνήμη σας. Πέραν του ότι τα παιδιά θα την λατρέψουν είμαστε βέβαιοι πως κι εσείς (οι θεωρητικά μεγάλοι) θα την απολαύσετε εξίσου. Είναι η ολική επαναφορά του απόλυτου studio των παραμυθιών Pixar, ύστερα από μια διετία σιωπής.

Το να μεγαλώνεις είναι αναμφισβήτητα μια υπόθεση, πόσο μάλλον αν έχεις την τύχη της Riley αποχαιρετά ήσυχη ζωή της κωμόπολης, με αφορμή την καινούρια δουλειά του μπαμπά, για να εγκατασταθεί στο Σαν Φρανσίσκο. Η Riley κατευθύνεται από τα συναισθήματά της τη Χαρά, τον Φόβο, τον Θυμό, την Αηδία και τη Θλίψη, που ζουν στο Κέντρο Ελέγχου μέσα στο μυαλό της. Τα συναισθήματα , είναι αυτά που τη συμβουλεύουν στην καθημερινότητά της και αγωνίζονται να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες,

Η Χαρά, που είναι το κυρίαρχο και σημαντικότερο συναίσθημα της Riley, προσπαθεί να διατηρήσει το ηθικό υψηλό, τα υπόλοιπα συναισθήματα συγκρούονται μεταξύ τους για το πώς να διαχειριστούν μια διαφορετική πόλη, ένα νέο σπίτι κι ένα καινούριο σχολείο...

Η ταινία Τα Μυαλά Που Κουβαλάς έκανε αίσθηση στις Κάννες που πρωτοπαρουσιάστηκε, είναι μια πρώτης τάξεως διασκεδαστική προσαρμογή για όλη την οικογένεια εν όψη της σχολικής χρονιάς που σύντομα ξεκινά.

Τα Μυαλά Που Κουβαλάς

Inside Out

Κινούμενα σχέδια
Μεταγλωττισμένο
Διάρκεια: 101 λεπτά
Από 3 Σεπτεμβρίου 2015 στους κινηματογράφους.
Δείτε το trailer 

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.