• Ακολουθήστε μας
Te amo
Σ' Αγαπώ Ισπανικά

Te amo

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Μια ισπανική κωμωδία με ευωδιά καλοκαιριού παρακολουθήσαμε στο σινεμά. Μας ταξίδεψε, μας ανέβασε τη λίμπιντο και γι'αυτό σκεφτήκαμε να σας την προτείνουμε.

Το σενάριο απαρτίζεται από πέντε ιστορίες αγάπης και σεξ ενα καλοκαίρι στη Μαδρίτη. Ο Πάκο και η Άνα είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι που έχει χάσει εδώ και καιρό το πάθος στην σχέση του. Ο Χοσέ Λουίς προσπαθεί να ξυπνήσει τη ερωτική επιθυμία στην γυναίκα του Παλόμα ύστερα από ένα ατύχημα. H Μα Καντελάρια και ο Αντόνιο θέλουν να κάνουν παιδί. Ο Αλεξ έχει βάλει σκοπό να  ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις της Ναταλίας, ενώ η Σάντρα είναι μια μοναχική γυναίκα αναζητά τον έρωτα απελπισμένα.

Η ταινία εξερευνά με έναν απολαυστικό τρόπο και χωρίς αναστολές την ερωτική επιθυμία, χαρίζοντας απλόχερα το γέλιο και μια έντονα ερωτική διάθεση.

Σ' Αγαπώ Ισπανικά

Kiki, El Amor Se Hace
Ισπανική παραγωγή, 2016
Σκηνοθεσία: Πάκο Λεόν
Με τους: Ναταλία Ντε Μολινα, Αλεξ Γκαρσία, Πάκο Λεόν, Μπελέν Κουέστα, Καντέλα Πένια, Τζάκομπο Σάντσεζ
Διάρκεια: 102 λεπτά
Στους κινηματογράφους

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.