• Ακολουθήστε μας
Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις στην Αθήνα
Αόρατη Κλωστή
Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις στην Αθήνα

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Περιγραφή:Ένας μεγάλος ηθοποιός, μα πάνω απ' όλα φίλος της χώρας μας και ιδιαίτερα των παιδιών της "Πόρτας Ανοιχτής", ξανά-έρχεται  για να παραστεί στην πρεμιέρα της καινούργιας του ταινίας, που κατά δήλωσή του είναι και η τελευταία της σπουδαίας καριέρας του!

Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις ανήμερα της διανομής για την "Αόρατη Κλωστή" στις ελληνικές αίθουσες,  1η Φεβρουαρίου 2018 θα την παρακολουθήσει μαζί μας στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ενώ μετά την προβολή θα ανεβεί στη σκηνή.

Η "Αόρατη Κλωστή" εστιάζει στον κόσμο της μόδας, λέγοντας την ιστορία του μόδιστρου Reynolds Woodcock που εργάζεται στο μεταπολεμικό Λονδίνο της δεκαετίας του ’50. Ο διάσημος Woodcock και η αδελφή του Cyril βρίσκονται στο επίκεντρο της Βρετανικής μόδας.  Οι γυναίκες έρχονται και φεύγουν από τη ζωή του περιβόητου εργένη Woodcock, παρέχοντας του έμπνευση και συντροφικότητα, μέχρι που θα συναντήσει μια νέα, δυναμική γυναίκα, την Alma, η οποία σύντομα θα γίνει προστάτιδα της ζωής του, μούσα και ερωμένη του.

Η εκδήλωση είναι καθ’ ολοκλήρου προσφορά της εταιρείας διανομής της ταινίας και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την εκπαίδευση και αποκατάσταση των παιδιών που φοιτούν στο Πρότυπο Κέντρο "Πόρτα Ανοιχτή". Μετά την προβολή θα προσφερθεί ένα ποτήρι κρασί στους κατέχοντες εισιτήρια των 50 € στο επίπεδο 5Α της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Αόρατη Κλωστή

Phantom Thread
Πρεμιέρα 1η Φεβρουαρίου 2018 παρουσία του Ντάνιελ Ντει Λούις
Ώρα 7:30 μ.μ.
Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος - Εθνικής Λυρικής Σκηνής
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα
Εισιτήρια: €30,€50
Κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα 2109650916 και 2109637124 και στο viva.gr
Ταινία εποχής
Διάρκεια Εποχής 130'
Σκηνοθεσία: Πολ Τόμας Άντερσον
Με τους: Ντάνιελ Ντέι Λιούις, Λέσλι Μάνβιλ, Καμίλα Ράδερφορντ, Βίκι Κριπς, Ρίτσαρντ Γκρέιαμ
Δείτε εδώ το trailer

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.