• Ακολουθήστε μας
Γοβάκι χωρις ...καπέλο
Σεργκέι Προκόφιεφ: Σταχτοπούτα
Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη 1, Αθήνα
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Γοβάκι χωρις ...καπέλο

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν λέει μια παροιμία. Πάνω σε αυτό το πνεύμα κινείτε η σημερινή μας πρόταση που αφορά ένα θέμα αμιγώς χριστουγεννιάτικο.

Το γνωστό σε όλους κλασικό παραμύθι «Σταχτοπούτα». του Σαρλ Περρώ, όπως και άλλες ιστορίες του μάγεψαν κατά περιόδους γνωστούς συνθέτες. Ο σπουδαίος Ρώσος μουσουργός Σεργκέι Προκόφιεφ ήταν ένας από αυτούς. Χρειάστηκε τέσσερα χρόνια για να συνθέσει τις μαγικές μελωδίες για τη χορευτική εκδοχή της «Σταχτοπούτας».

Αυτά τα Χριστούγεννα θα έχουμε την τύχη να το απολαύσουμε από το Μπαλέτο της Εθνικής Όπερας Κιέβου στο Μεγαρο Μουσικής Αθηνών. Ένα υπέροχο θέαμα στο πνεύμα των εορτών για μεγάλους αλλά και μικρούς. Για να μην σας κοστίσει όμως «ο κούκος αηδόνι» κάντε εγκαίρως την κράτησή σας, γιατί σε λίγες ημέρες τα οικονομικά εισιτήρια θα έχουν γίνει καπνός...

Σεργκέι Προκόφιεφ: Σταχτοπούτα

Από 19 μέχρι 28 Δεκεμβρίου 2014
Μπαλέτο της Εθνικής Όπερας του Κιέβου
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη 1, Αθήνα, τηλ: 2107282000
Εισιτήρια από 26€, παιδικά από 13€
Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ, 65+, πολύτεκνοι: € 15
Προπώληση: Μέσω internet εδώ
Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα
Ομήρου 8, Αθήνα
Tηλ 210 7282333

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.