• Ακολουθήστε μας
Σκηνικό Ανατολής
ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ
Σπαθάρη 2, Νεα Σμύρνη

Σκηνικό Ανατολής

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Περνάς από μπροστά του και σκέφτεσαι δύο πράγματα. Πρώτο ότι είναι ένα παντοπωλείο με πολίτικα - σμυρνέικα είδη (άλλωστε είναι στην Νέα Σμύρνη). Δεύτερο ότι είναι ένα ακόμα κεμπαμπατζίδικο- σουβλατζίδικο.
Και τα δύο είναι λάθος. Ο ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ ξεφεύγει από το παραδοσιακό κεμπαπτζίδικο. Καθώς μπαίνεις, νομίζεις ότι είσαι σε παλιό παντοπωλείο. Ο χώρος είναι καθαρότατος και διακοσμημένος με μωσαϊκό πλακάκι στο πάτωμα, παλιές ζυγαριές, λουκάνικα και άλλα αλλαντικά, ξερές πιπεριές και λοιπά, που συνθέτουν ένα σκηνικό Ανατολής.
Κάθεσαι και τότε αρχίζει να ξεδιπλώνεται ο λόγος ύπαρξης του μαγαζιού. Αρχίζοντας από την εξυπηρέτηση που ήταν άψογη. Τα παιδιά ήταν γρήγορα, εξυπηρετικά και πολύ ευγενικά. Περνάμε στο φαγητό.
Επειδή θέλαμε να δοκιμάσουμε πήραμε ψητά τουρλού (ψητά λαχανικά), σουτζούκι παστουρμά, μία μερίδα κεμπάπ, πατάτες (πατατένιες) και μία φρεσκοκομμένη χωριάτικη, καθώς και δύο μπύρες.
Λογαριασμός κάτω από 30€.
Υπάρχει και αδελφό μαγαζί στον Πειραιά (ή μάλλον από εκεί άρχισε).
Δίνει και τυλιχτά, με 1.90€

ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ

Αιγαίου & Σπαθάρη 2, Νέα Σμύρνη
Τηλ. 2109347600
Ανοικτά κάθε μέρα από 13:00 μέχρι 24:00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.