• Ακολουθήστε μας
Τα μυθικά πλάσματα ενός κοριτσιού
Τα Μυθικά Πλάσματα του Νότου
Θερμοπυλών 49 και Κνωσού, Μοσχάτο
Cine Κήπος

Τα μυθικά πλάσματα ενός κοριτσιού

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Ένα ραντεβού σε θερινό κινηματογράφο, από τους πιο όμορφους που έχει η πόλη μας. Λέγεται Σινέ Κήπος και βρίσκεται στο Μοσχάτο. Αρκετά παλαιός, είναι ο πρώτος που καθιερώθηκε σαν δημοτικός θερινός. Με πλούσιο πράσινο, βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης αλλά παρόλα αυτά αποπνέει νοσταλγικά, αυτή την ατμόσφαιρα του "συνοικιακού".
Η ταινία που προτείνουμε είναι "Τα Μυθικά Πλάσματα του Νότου" μια αμερικανική δραματική ταινία παραγωγής 2012. Γυρισμένη μόνο με ερασιτέχνες ηθοποιούς, μας γνωρίζει έναν πολλά υποσχόμενο νέο σκηνοθέτη, τον Benh Zeitlin.
Μια ποιητική και βαθιά ανθρώπινη ταινία, ιδωμένη εξ' ολοκλήρου μέσα από τα μάτια ενός εξάχρονου κοριτσιού, που χαρακτηρίστηκε από πολλούς το αριστούργημα της χρονιάς. Και φυσικά, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την ερμηνεία της μικρής Quvenzhané Wallis, στην οποία στηρίζεται όλη η ταινία.

Τα Μυθικά Πλάσματα του Νότου

Cine Κήπος (Μοσχάτο)
Θερμοπυλών 49 και Κνωσού
Τηλέφωνο Πληροφοριών:210 4810790
15,16,17/7 21.00 - 23.00
Είσοδος 5 ευρώ

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.