• Ακολουθήστε μας
Athens SuperMoon
Βόλτα @SuperMoon Athens City
Σύνταγμα
Σύνταγμα

Athens SuperMoon

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Απόψε πρόκειται δούμε τη μεγαλύτερη πανσέληνο του 21ου αιώνα αλλά και των τελευταίων 70 ετών σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι επιστήμονες, εσείς το γνωρίζατε αυτό;

Μια ομάδα φίλων στο Facebook αποφάσισε να οργανώσει ένα έξυπνο αυτοσχέδιο event, μία χαλαρή βόλτα στο Κέντρο της Αθήνας με φίλους και τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι για όσους το επιθυμούν.

Οσοι λοιπόν βρεθούμε στις 9 το βραδάκι στο Σύνταγμα έξω από τα Mc Donalds, θα ξεκινήσουμε μια περιήγηση με κατεύθυνση προς το Θησείο και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στα γνωστά βραχάκια της Ακρόπολης.

Φυσικά όλο αυτό, που είναι είναι μια εντελώς ερασιτεχνική και εθελοντική πρωτοβουλία, είναι δωρεάν. Παρακινείστε λοιπόν φίλους, συγγενείς και όποιον άλλον θέλετε και φυσικά μην διστάσετε να έρθετε και μόνοι σας, όμως φροντίστε για την έγκαιρη προσέλευση γιατί είναι Δευτέρα και κάποιοι θα θελήσουν να επιστρέψουν μια λογική ώρα στο σπίτι για να ξεκουράσουν!

Βόλτα @SuperMoon Athens City

14/11/2016
Τόπος συνάντησης : Σύνταγμα έξωθεν του Mc Donalds
Ώρα συνάντησης : 21:00
Διαβάστε εδώ τους κανόνες συμμετοχής
Για απορίες και τα λοιπά,στείλτε μήνυμα στο Inbox της σελίδας του event στο facebook
Μια πρωτοβουλία της ομάδας Αποδραση στη ΦΥΣΗ
Το Red Umbrella ουδεμία σχέση έχει με την οργάνωση της εκδήλωσης.

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.