• Ακολουθήστε μας
Ρομάντσο και δράση από άλλο πλανήτη
Passengers

Ρομάντσο και δράση από άλλο πλανήτη

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Μια κάπως διαφορετική ρομαντική ιστορία αγάπης που συνδυάζει την επιστημονική φαντασία, χωρίς να υπολείπεται της δράσης, σας προτείνουμε σήμερα, ώστε να σας πείσουμε για μια γιορτινή βόλτα στο σινεμά.

Στο "Passengers" ο Jim και η Aurora, είναι συνοδοιπόροι σε ένα ταξίδι που διαρκεί 120 χρόνια και έχει για προορισμό του έναν πλανήτη πολύ μακριά από τη Γη. Ανακαλύπτει ο ένας τον άλλον όταν μια μηχανική βλάβη αφυπνίζει μόνο αυτούς 90 χρόνια νωρίτερα από αυτό που ήταν προγραμματισμένο για τους συνολικά 5000 ναρκωμένους επιβάτες.

Οι δύο τους εντοπίζουν τη βλάβη που κάνει το διαστημόπλοιο να καταρρέει σταδιακά και θα διακινδυνεύσουν τη ζωή τους για να σωθούν οι ίδιοι, αλλά και οι υπόλοιποι επιβάτες της πιο μαζικής μετανάστευσης στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Ο συνδυασμός Κρις Πρατ και Τζένιφερ Λόρενς, υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Μόρτεν Τίλντουμ, που λατρέψαμε μέσα από την ταινία "Το Παιχνίδι της Μίμησης" είναι μια συνταγή επιτυχίας που αξίζει να απολαύσουμε στη μεγάλη οθόνη!

Passengers

Επ. Φαντασίας 2016
Σκηνοθέτης: Μόρτεν Τίλντουμ
Με τους: Τζένιφερ Λόρενς και Κρις Πρατ
Από Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 στις αίθουσες
Δείτε εδώ το trailer

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.