• Ακολουθήστε μας
Ιστορίες του κόσμου μέσα από ένα καπέλο
Ιστορίες... μέσα από το Καπέλο
Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Μουσική Σκηνή Rythmos Stage

Ιστορίες του κόσμου μέσα από ένα καπέλο

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Τους μυστικούς ταξιδευτές της ομάδας Ένα τους γνωρίζετε; Εγώ τους συνάντησα για πρώτη φορά στην Ηλιούπολη την προηγούμενη Κυριακή και δεν σας κρύβω πως με εντυπωσίασαν με τις ιστορίες τους. Όμως ακόμα περισσότερο ενθουσίασαν τα παιδιά που είχαν γεμίσει την αίθουσα της μουσικής σκηνής Rythmos Stage.

Όταν λοιπόν οι Τρεις Μυστικοί Ταξιδευτές συναντούν στο δρόμο παιδιά, ξεφορτώνουν τα βιβλία τους και βγάζουν μέσα από το καπέλο τις διηγήσεις που θα μοιραστούν μαζί τους. Έτσι καταφέρνουν να σώζουν ιστορίες και παραμύθια από τη λήθη και να μας τα παρουσιάσουν μέσα από την παιδική θεατρική παράσταση «Ιστορίες... μέσα από το Καπέλο».

Η παράσταση περιλαμβάνει τέσσερις ιστορίες που εστιάζουν στα παιχνίδια που παίζει η τύχη στην καθημερινότητά, στο πόσο σημαντική είναι μια ερώτηση αλλά και η απάντηση της, στη δύναμη του μυαλού μας, στην αξία της ελευθερίας…

Μια εξαιρετική παράσταση που μέχρι σήμερα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μόνο σχολεία. Για δύο Κυριακές στη μουσική σκηνή Rythmos Stage. Αξίζει πραγματικά την προσοχή σας!

Διαγωνισμός: 

Εξασφαλίσαμε για εσάς δωρεάν διπλές προσκλήσεις. Δήλωστε εδώ τη συμμετοχή σας στην κλήρωση.

Δείχνοντας την εκτύπωση αυτής της πρότασης στο ταμείο του Rythmos Stage, με αγορά ενός εισιτηρίου το δεύτερο είναι δωρεάν!

Ιστορίες... μέσα από το Καπέλο

Μια δημιουργία της “ομάδας ΕΝΑ”
Μουσική Σκηνή Rythmos Stage
Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 38 Ηλιούπολη, τηλ: 210 975 0060
Κυριακή 29/3 και 5/4
Ώρα έναρξης: 12.00 μ.μ.
Είσοδος: 10€

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.