• Ακολουθήστε μας
Φέρτε ρακές στις Τζιτζιφιές
Πατούχας
Ζερβού 95, Καλλιθέα

Φέρτε ρακές στις Τζιτζιφιές

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Όσοι έχουμε περάσει ημέρες διακοπών στην Κρήτη σίγουρα κουβαλάμε πολλές υπέροχες αναμνήσεις. Παράλληλα με τις αναμνήσεις όμως κουβαλήσαμε και κάνα επιπλέον κιλό λόγω της εξαιρετικής τοπικής κουζίνας.

Κι ενώ το κιλό ή για την ακρίβεια τα κιλά παλεύουμε ακόμα να τα ξεφορτωθούμε μια αναπάντεχη βραδινή έξοδος μας έφερε στον "Πατούχα" στις Τζιτζιφιές. Πραγματικά η κουζίνα του προσέγγιζε τις γεύσεις που δοκίμασα στο σπίτι που μας φιλοξενούσαν στο Ρέθυμνο. Στα υπέρ του ακόμα προσθέτω και το 'αντικριστό' ή οφτό κρέας για άλλους εκτός Κρήτης, μια σπάνια μέθοδος ψησίματος που οι αναφορές τις ξεκινούν από τους Ομηρικούς χρόνους.

Ο Πατούχας έρχεται ο ίδιος να πάρει την παραγγελία και ξέρει πραγματικά να σε βοηθήσει, η σύζυγος και οι κόρες του είναι στην κουζίνα. Μπορείς να χαρακτηρίσεις τις γεύσεις του κάπως βαριές, όμως αυτή είναι η αυθεντική κρητική κουζίνα πριν τη μαγαρίσουν οι σεφ στο βωμό της διεθνοποίησης με πρόσχημα την έθνικ κουζίνα.

Για να φας και να πιεις καλά θέλεις πάνω από 15€ αλλά κάτω από 20€ το άτομο, όμως τ' αξίζει και με το παραπάνω!

Πατούχας

Ζερβού 95, Καλλιθέα, (Τζιτζιφιές)

τηλ: 210940 2249
13:00 - 01:00 κάθε μέρα εκτός Δευτέρας.
Ζωντανή μουσική συνήθως Σάββατο και Κυριακή.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.