• Ακολουθήστε μας
Cine αλά Ελληνικά
Κιν/φική Λέσχη Πετρούπολης
Πετρουπόλεως 168, Πετρούπολη
Θερινό Σινέ Πετρούπολις

Cine αλά Ελληνικά

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Τι κι αν τις προηγούμενες ημέρες ο καιρός μας παίδεψε με τα παιχνίδια του. Το γεγονός είναι και παραμένει ένα: Το καλοκαίρι είναι εδώ! Πιστοί λοιπόν στις αστικές μας συνήθειες εξορμούμε στα θερινά τα σινεμά. Γιατί καλές οι σούπερ-ντούπερ αίθουσες υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας, όμως το καλοκαίρι οι υπαίθριες προβολές έχουν άλλη χάρη και αύρα...
Για το λόγο αυτό σπεύδω σήμερα να σας μιλήσω για την Κινηματογραφική Λέσχη Πετρούπολης, το πρόγραμμα της οποίας κέρδισε την προσοχή μου από την πρώτη στιγμή που έφτασε στα χέρια μου.
Οι προβολές θα γίνουν στο θερινό δημοτικό κινηματογράφο «Σινέ Πετρούπολις» και πέρα από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες της χρονιάς που θα παρελάσουν, θα επισημάνω με αρκετά θαυμαστικά την προβολή του εξαιρετικού ελληνικού ντοκιμαντέρ «Παλικάρι – Ο Λούης Τίκας και η Σφαγή του Λάντλοου» στις 23/7 με ελεύθερη είσοδο για όλους.
 

Κιν/φική Λέσχη Πετρούπολης

Η Κιν/φική Λέσχη Πετρούπολης προτείνει

Πετρουπόλεως 168, Πετρούπολη, τηλ: 2105012391

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ

Προβολές 21:00 και στις 23:00, από αρχές Σεπτέμβρη 20:30 και 22:30.

Οι ταινίες κινουμένων σχεδίων προβάλλονται μεταγλωττισμένες, εκτός κι αν παίζονται και σε δεύτερη προβολή

Είσοδος: 5€, μαθητικό, φοιτητικό, άνεργοι: 4€
 

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.