• Ακολουθήστε μας
Θέλω να ακούσω τα πάντα
Ελεονώρα Ζουγανέλη στον Πειραιά
Καραΐσκου 119, Πειραιάς

Θέλω να ακούσω τα πάντα

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

“Ελπίζουμε τώρα να έβγαλες εισιτήρια” αναφώνησε εν χορώ η παρέα. Ευτυχώς αυτή τη φορά όμως, το έχω τακτοποιήσει! Μετά από δύο αποτυχημένες απόπειρες να την δούμε, σε αντίστοιχες εμφανίσεις της στην Αθήνα, ήρθε η ώρα να συναντήσουμε την αγαπημένη Ελεωνόρα Ζουγανέλη στον Πειραιά.Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν έφταιγα μόνο εγώ και η αργοπορία μου, αλλά και τα sold out της Ελεωνόρας.
Μοναδική φωνή που μπορεί να ερμηνεύσει πραγματικά τα πάντα, έχει αγαπηθεί από όλες τις γενιές των φίλων της καλής μουσικής. Στο δε φετινό κύκλο εμφανίσεων με τον τίτλο «Έχω κι άλλα να σου πω…» ακούσαμε ότι μαζί με τις δικές της επιτυχίες, ερμηνεύει απίστευτα και ξένα αγαπημένα τραγούδια. Πραγματικά ελπίζω μεθαύριο, μαζί με τους πολύ καλούς μουσικούς που την πλαισιώνουν, να έχει πολλά ακόμα να μας πει!

Ελεονώρα Ζουγανέλη στον Πειραιά

«Έχω κι άλλα να σου πω…»
Passport
Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς
Παρασκευή - Σάββατο: 11-12 Απριλίου
Τηλ. 2104296401
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6940558558
Τιμές εισιτηρίων: 12€ (στο bar), 20€ (σε τραπέζι, με ποτό)
Oι πόρτες ανοίγουν στις 21.30

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.