• Ακολουθήστε μας
Λέει, λέει, λέει
Η Λίλα λέει
Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα
Θέατρο Τέχνης (Υπόγειο)

Λέει, λέει, λέει

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Όταν ο Σιμώ βρήκε την Λίλα η ζωή του απέκτησε για πρώτη φορά πραγματικό νόημα. Τον κάνει να ξεπεράσει την απαισιοδοξία του για το μέλλον, μπορεί να μην έχει ακόμα λεφτά και δουλειά όμως πλέον αρχίζει να έχει όνειρα.

"Η Λίλα λέει" και ο Σιμώ γράφει μια ιστορία. Είναι όλα όσα του περιγράφει και τον τρελαίνουν. Ερωτικές της εμπειρίες με άλλους άντρες, κρυφές της φαντασιώσεις, πράγματα που αγγίζουν τις αισθήσεις και σε ξεκολλούν από τη στείρα πραγματικότητα. Ο Σιμώ την ερωτεύεται όλο και πιο πολύ, τόσο σίγουρα δεν θα μπορέσει με τίποτα να  φανταστεί το αναπάντεχα απότομο τέλος αυτής της ιστορίας...

Ένα ποιητικό και συνάμα χιουμοριστικό κείμενο, με ψήγματα πορνογραφίας που πρωτοπαρουσιάστηκε το 1996 στη Γαλλία και δημιούργησε αίσθηση. Ξεχώρισε στο περσινό πρόγραμμα του Θεάτρου Τέχνης και επιστέφει για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Εμείς σας το είπαμε, οπότε πλέον δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία!

Η Λίλα λέει

Θέατρο Τέχνης (Υπόγειο)
Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα, τηλ: 2103228706
Παραστάσεις: 19 Οκτωβρίου έως 17 Νοεμβρίου
Κείμενο: Σιμώ
Σκηνοθεσία: Β. Μαυρογεωργίου & Μ. Κάλμπαρη
Παίζουν: Λένα Δροσάκη, Βασίλης Μαυρογεωργίου
Δευτέρα & Τρίτη στις 21.15
Εισιτήρια:15€, 10€ (μειωμένο), 5€ (άνεργοι,)
Προπώληση: www.viva.gr

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.