• Ακολουθήστε μας
Σα στο σπίτι
Balux - The house project
Λεωφ. Ποσειδώνος 58, Αστέρας Γλυφάδας, Γλυφάδα
Balux

Σα στο σπίτι

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Ένα όνειρο πολλών έρχεται να εκπληρώσει έστω και για λίγο ένας πρωτότυπα σχεδιασμένος χώρος που ξεχωρίζει για τη θέα και την αισθητική του.

The House Project Balux Cafe είναι το ευρύχωρο σπίτι δίπλα στο κύμα που πάντα θέλαμε. Αν επιλέξετε το σαλόνι θα χαλαρώσετε στους αναπαυτικούς καναπέδες και αν περάσετε από στο χώρο της βιβλιοθήκης σίγουρα θα ξεχαστείτε με τις ώρες στην τεράστια συλλογή βιβλίων που θα βρείτε εκεί.

Στον διπλανό χώρο ηλεκτρονικοί υπολογιστές και ελεύθερη πρόσβαση στο internet δημιουργούν την αίσθηση φιλόξενου γραφείου, ιδανικό για καφεδάκι συντροφιά με σερφάρισμα ή για εργασία και επαγγελματικά meeting. Για πιο παρεΐστικες καταστάσεις σας συστήνω το  playroom που φιλοξενεί μεγάλη γκάμα επιτραπέζιων και μπιλιάρδο.

Το House Project του Balux σας περιμένει από το πρωί έως το βράδυ διαθέτει και καλή κουζίνα ενώ διαθέτει και μεγάλο παιδότοπο για να το εκτιμήσουν εκτός από εσάς και τα παιδιά!

Balux - The house project

Λεωφ. Ποσειδώνος 58, Αστέρας Γλυφάδας, Γλυφάδα, τηλ: 2108983577
Καθημερινά από τις 9 το πρωί ως τις 3 τη νύχτα

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.