• Ακολουθήστε μας
Καπετάνιος της απόλαυσης
Καπετάνιος
Τενέδου 4, Πειραιάς

Καπετάνιος της απόλαυσης

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Αν και αγαπώ ιδιαίτερα το ψάρι, οι γνώσεις μου σχετικά με τις ψαροταβέρνες δεν είναι και τόσο πλούσιες. Σε αυτό συντελούν 2 παράγοντες: Πρώτον διότι οι μεζέδες τις θάλασσας αποτελούν σπορ για δυνατά βαλάντια και δεύτερον γιατί ξέρω τον ...Καπετάνιο.
Το εύλογο ερώτημα τώρα για εσάς που διαβάζετε αυτές τι αράδες είναι το τι εστί Καπετάνιος και χωρίς περιστροφές αρχίζω να εξηγώ.
Αν δεν είσαι Πειραιώτης θα δυσκολευτείς να τον βρεις, όμως ακόμα πιο δύσκολα θα τον ξεχάσεις. Η ψαρόσουπα της κυρίας Μαρίας ξεπερνά σε γεύση δημιουργίες σεφ επιπέδου αστεριών Michelin. Έχουν το απόλυτο know how σε τηγάνι και κάρβουνο. Τα ψαράκια, όπως θα διαπιστώσετε οι γνώστες, είναι μόνο ολόφρεσκα, και το χύμα μοσχοφίλερο αξιοπρεπέστατο.
Το ντεκόρ του μαγαζιού δεν διεκδικεί δάφνες ενώ το προσωπικό δεν θα σου κάνει τεμενάδες (σε σχέση με ψαροταβέρνες πολυτελείας). Ααα να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι το κόστος ανά άτομο δεν θα ξεπεράσει τα 25-30€, όσο για την σούπα που προανέφερα θα χρειαστεί να ρίξετε νωρίτερα ένα τηλεφωνάκι στο μαγαζί...
 

Καπετάνιος

Τενέδου 4, Πειραιάς
τηλ: 2104206539
Δευτέρα - Σάββατο από 7.00 μ.μ.
Κυριακή μόνο μεσημέρι
 

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.