• Ακολουθήστε μας
The boys are back in town
Thin Lizzy
Λιοσιών 205, Αθήνα

The boys are back in town

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Τα τραγούδια τους παραμένουν σήμερα επίκαιρα όσο ποτέ. Απόδειξη είναι η σταθερή παρουσία τους στα ραδιοφωνικά κύματα, παρόλο που είναι 42 χρόνων.
26 χρόνια μετά τον πρόωρο χαμό του Phil Lynott, και 42 χρόνια από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν, ο μύθος τους ως ενός από τα χαρισματικότερα συγκροτήματα της ροκ μουσικής συνεχίζει να μεγαλώνει.
Το όνομα Thin Lizzy έγινε συνώνυμο της χρυσής περιόδου της κλασικής και hard ροκ μουσικής και τραγούδια όπως τα “The Boys Are Back In Town”, “Whiskey In The Jar”, “Jailbreak”, “Looking For An Alibi” συγκαταλέγονται στις μεγαλύτερες επιτυχίες όλων των εποχών.
Δεν ξέρω πιο δίσκο τους να πρωτοαναφέρω. Στο Fighting και ιδιαίτερα στο Jailbreak, ο ήχος της διπλής κιθάρας των Thin Lizzy γίνεται το σήμα κατατεθέν τους, με τον Phil Lynott να κτυπάει κορυφή σαν συνθέτης των τραγουδιών τους.
Από τους original Thin Lizzy έχουν απομείνει τρία μέλη που έπαιζαν με τον Lynott: o Scott Gorham (κιθάρα), o Brian Downey (ντραμς) και o Darren Wharton (πλήκτρα). Μαζί τους έχουν κορυφαίους μουσικούς με σημαντικό παρελθόν: ο Marco Mendoza (Whitesnake, Ted Nugent) στο μπάσο, ο Ricky Warwick (The Allmighty) στα φωνητικά και ο Damon Johnson (Alice Cooper) στην κιθάρα.

Thin Lizzy

Gagarin 205
Λιοσιών 205, Αθήνα
Τηλ. 2155400888
Προπώληση 25€
www.ticketarena.gr
Tickethouse, Public
Στο ταμείο: 30€
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.