• Ακολουθήστε μας
Το fast track της γεύσης
Παραδοσιακό "Ο Γιώργος"
2ας Μαΐου 6, Νεα Σμύρνη

Το fast track της γεύσης

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Αν βρεθείς προς Νέα Σμύρνη μεριά και πεθυμήσεις σουβλάκια, βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος. Πάνω στην Πλατεία ψάξε το παραδοσιακό ψητοπωλείο του Γιώργου. Σίγουρα δεν θα δυσκολευτείς καθόλου μιας και η μυρωδιά σε οδηγεί εκεί από μόνη της!
Προσωπικά το θεωρώ κορυφαίο για το κεμπάπ του. Αρκετά ταχύ σέρβις, με την ιδιομορφία να σου φέρνουν όλη την παραγγελία ταυτόχρονα σε ένα δίσκο. Στην περίπτωση οικογένειας με μικρά παιδιά, ομολογώ πως αν και αντισυμβατική αυτή η λογική, βολεύει πολύ. Για το menu δεν θα πω περισσότερα, σε ψητοπωλείο ήρθες οπότε ξέρεις τι πρέπει να φας… Ως tip θα έλεγα να προτιμήσετε τις πίτες αλάδωτες.
Ο χώρος δεν έχει να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο, πέραν του ότι είναι πάντα καθαρός και τακτοποιημένος. Αν ο καιρός το επιτρέπει επιλέξτε τα εξωτερικά τραπέζια πάνω στην πλατεία, εκεί σαφώς είναι πολύ καλύτερα ως περιβάλλον.
Κράτησα για το τέλος τον παράγοντα value for money, εμείς 2 ενήλικες με 2 παιδιά, πληρώσαμε με μπύρες και αναψυκτικά συνολικά 35€ . Φύγαμε και χορτάτοι αλλά και αρκετά ικανοποιημένοι!

Παραδοσιακό "Ο Γιώργος"

2ας Μαΐου 6, Πλατεία Νέας Σμύρνης
Τηλ. 2109337115
Ανοιχτά από τις 12 το μεσημέρι μέχρι βράδυ
Κυριακή κλειστά

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.