• Ακολουθήστε μας
Ευφυΐα κατά δύναμης
Κύκλωψ του Ευριπίδη

Ευφυΐα κατά δύναμης

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Φέτος και πάλι είχαμε αρκετές παραστάσεις αρχαίου δράματος, μεταφορές στη σκηνή τραγωδιών και κωμωδιών με αρκετές πρωτοτυπίες. Είδαμε συμμετοχές διάσημων ποπ σταρς και άντρες να υποδύονται κλασσικούς γυναικείους ρόλους.
Αυτή η παράσταση όμως , που κατά γενική ομολογία κέρδισε το κοινό, ήταν η μεταφορά ενός σατυρικού δράματος. Και δεν υπάρχουν και πολλά, ένα έχει σωθεί πλήρες, ο Κύκλωψ του Ευριπίδη.
Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει τη γνωστή περιπέτεια, με κάποιες προσθήκες, του Οδυσσέα στο νησί του άγριου Κύκλωπα και η προσπάθεια του να αποδράσει.
Πολύ καλοί οι Νίκος Καραθάνος (Οδυσσέας), Δημήτρης Πιατάς (Κύκλωπας), Νίκος Χατζόπουλος (Σιληνός), ενώ και ο χορός πρωταγωνιστεί ευχάριστα. Η ζωντανή μουσική πλαισιώνει όμορφα αυτή τη παράσταση που χαρακτηρίζεται από χιούμορ και κέφι.

Κύκλωψ του Ευριπίδη

Εθνικό Θέατρο
28 Αυγούστου, Θέατρο Πέτρας
Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη
Τηλ: 2105012402
Ώρα έναρξης: 21:30
Τιμή εισιτηρίου: 15€
Φοιτητικό, Άνεργοι: 12€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.