• Ακολουθήστε μας
Σκωτσέζικη κωμωδία στο Νέο Κόσμο
Η ρομαντική μου ιστορία
Αντισθένους 7 & Θαρύπου, Νέος Κόσμος

Σκωτσέζικη κωμωδία στο Νέο Κόσμο

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Μια εξαιρετική κωμωδία φιλοξενεί για δεύτερη χρονιά φέτος το Θέατρο του Νέου Κόσμου. Αναφέρομαι στο έργο "Η ρομαντική μου ιστορία", του Σκωτσέζου D. C. Jackson, που μετά τη βράβευσή του το 2010 στο Φεστιβάλ του Εδιμβούργου άνοιξε πανιά για διεθνή πλέον πορεία. Εδώ αξίζει να επισημάνω πως το συγκεκριμένο φεστιβάλ αποτελεί σημείο αναφοράς για τη σύγχρονή θεατρική δημιουργία παγκοσμίως.
Μια γυναίκα, ένας άντρας και μια σχέση που φαινομενικά πρέπει να τελειώσει. Ο έρωτας, η αγάπη, η αυταπάτη της, δίνουν την ευκαιρία να μιλήσουμε με χιούμορ για την ανάγκη επικοινωνίας και ουσιαστικής κατανόησης που όλοι στο βάθος αναζητάμε.
Ξεχωρίσαμε αυτή την παράσταση και θα θέλαμε να την παρακολουθήσετε όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Γι' αυτό εξασφαλίσαμε μια αποκλειστική προσφορά:
Τετάρτη 30/10 και Πέμπτη 31/10 είσοδος 8€ αντί για 12€
Παρασκευή 1/11, Σάββατο 2/11 και Κυριακή 3/11 είσοδος 10€ αντί 15€
Η προσφορά ισχύει για τους πρώτους 80 φίλους που θα δηλώσουν τώρα συμμετοχή πατώντας ΕΔΩ, ενώ μπορεί να γίνει χρήση της προσφοράς και για δεύτερο άτομο.

Το πανέξυπνο αυτό κείμενο υπογράφει σκηνοθετικά ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος ενώ επί σκηνής θα απολαύσουμε τους Μάκη Παπαδημητρίου, Κατερίνα Λυπηρίδου και την Σύρμω Κεκέ να εναλλάσσονται σε 21 ρόλους...

Η ρομαντική μου ιστορία

Μέχρι 17/11
Θέατρο του Νέου Κόσμου
Αντισθένους 7 & Θαρύπου, ΦΙΞ
Παραστάσεις
Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 21:15
Κυριακή 19:00
Τιμές εισιτηρίων
Τετάρτη-Πέμπτη: 12€, 10€ φοιτητικό-ανέργων
Παρασκευή ως Κυριακή: 15€, 12€ φοιτητικό-ανέργων

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.