• Ακολουθήστε μας
It is chocolate time my dear
Λίγο ακόμα σοκολάτα
Ρουφ,
Τρένο στο Ρουφ

It is chocolate time my dear

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Δίλλημα. Ποια σοκολάτα σου αρέσει; Μήπως είσαι με τη πλειοψηφία που τους αρέσει η σοκολάτα γάλακτος ή είσαι με τους trendy που τους αρέσει η σοκολάτα υγείας ή μήπως τελικά σου αρέσει η απαλή βουτυράτη γεύση της λευκής σοκολάτας;
Όποιος τύπος σοκολάτας και αν σου αρέσει, σίγουρα θα απολαύσεις την απογευματινή εμπειρία στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express του τρένου στο Ρουφ, όπου δύο ηθοποιοί κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή "σερβίρουν" μία διαφορετική ιστορία με θέμα την επιθυμία.
Σαν την επιθυμία που νοιώθεις βλέποντας ένα κομμάτι σοκολάτας ή ένα φλιτζάνι αχνιστής σοκολάτας. Τότε που νιώθεις τους σιελογόνους αδένες να παίρνουν φωτιά και το βλέμμα σου να στυλώνεται σαν μαγνητισμένος.
Τέσσερις διαφορετικές ιστορίες επιθυμίας. Μία για κάθε γεύση, μία για κάθε μέρα. Πικάντικη την Πέμπτη, γάλακτος την Παρασκευή, bitter το Σάββατο, λευκή την Κυριακή.
Μία εξαιρετική θεατρική performance που ξεχώρισε στο 2ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών και παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία στο θέατρο για 2η συνεχή χρονιά.
Επιστέγασμα. Οι θεατές σε κάθε μια από τις τέσσερις μέρες, δοκιμάζουν ταυτόχρονα μια διαφορετική γεύση σοκολάτας.
Σύλληψη-Σκηνοθεσία-Ερμηνεία: Ειρήνη Αναγνωστοπούλου και Χριστέλα Γκιζέλη.

Λίγο ακόμα σοκολάτα

Λίγο ακόμα σοκολάτα
Τρένο στο Ρουφ (Μουσικό Βαγόνι Orient Express)
Στο σταθμό Ρουφ, επί της Κωνσταντινουπόλεως, μεταξύ Ιεράς Οδού και γέφυρας Χαμοστέρνας
Τηλ.: 2105298922, 6937604988
Παραστάσεις: Πέμπτη έως Κυριακή 7 μ.μ.
Εισητήριο: 10€
Διάρκεια: 45'

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.