• Ακολουθήστε μας
Σαν άλλοτε στον Πειραιά
Vintage βόλτα στον Πειραιά με Τρόλεϊ
Καστέλα, Πειραιάς

Σαν άλλοτε στον Πειραιά

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Κυριακή των Βαΐων και τι καλύτερο από μια ευκαιρία για βόλτα στην όμορφη Καστέλα. Αυτή την ημέρα, εδώ και 20 χρόνια, επιλέγει η Αδελφότητα Τροχιοδρομικών Υπαλλήλων Πειραιά για μια θύμηση από το παρελθόν.

Το μικρό τρόλεϊ της Καστέλας οι "κασετίνες", όπως τα αποκαλούσαν χαϊδευτικά τότε οι Πειραιώτες ήταν αυτά που ξεκινούσαν από τον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, περνούσαν από την Αγία Τριάδα και ανέβαιναν στο Δημοτικό Θέατρο και συνέχιζαν προς Πασαλιμάνι και Καστέλα, χαρίζοντας μια  μαγευτική βόλτα σε όλη την παραλία.

Ένα τέτοιο όχημα θα κυκλοφορήσει αυτή την Κυριακή, Κυριακή των Βαΐων. Πρόκειται για τρόλεϊ FIAT του 1939 σε μια επετειακή βόλτα στο δρομολόγιο του 20 στους δρόμος του Πειραιά.Στη γιορτή αυτή θα συμμετέχει και το τρόλεϊ ZiU  ρώσικης κατασκευής  υπ’ αριθμόν 3077

Τα 2 οχήματα θα ξεκινήσουν από το “17”, απέναντι από το σταθμό ΗΣΑΠ Φαλήρου, μετά τη λειτουργία στη Μυρτιδιώτισσα και την μοιρασιά αντίδωρου, στο παλιό αμαξοστάσιο Ν. Φαλήρου.

Vintage βόλτα στον Πειραιά με Τρόλεϊ

9 Απριλίου 2017
Αφετηρία από το “17” (απέναντι από το σταθμό ΗΣΑΠ Φαλήρου)
Ώρα: 11 πμ.

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.