• Ακολουθήστε μας
Το καλύτερο ιταλικό παγωτό στην πόλη
Le Greche
Μητροπόλεως 16, Σύνταγμα

Το καλύτερο ιταλικό παγωτό στην πόλη

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Η σημερινή μας πρόταση δεν απευθύνεται μόνο στους λάτρεις του παγωτού αλλά και στους μη φανατικούς –αν υπάρχουν τέτοιοι.
Ακόμα όμως και αυτοί θα αναθεωρήσουν όταν δοκιμάσουν το «θεϊκό» παγωτό του “Le Greche”

Εδώ θα βρείτε παγωτά εύγεστα, ελαφριά με την χαρακτηριστική απαλή υφή που χαρακτηρίζει τα ιταλικό gelato.
Κι όχι μόνο παγωτά αλλά και παγωμένα γλυκίσματα όπως ρολά γεμιστά με παγωτό, τούρτες semifreddo, gelato sandwiches cannoli.

Επίσης μπορείτε να πιείτε απολαυστικό espresso που έρχεται αποκλειστικά από τη Νάπολη και είναι πιο δυνατός στο άρωμα, καθώς επίσης και αυθεντικό σιτσιλιάνικο καφέ Kenon(που πωλείται και από το κατάστημα) όπως και το κλασικό affogato, δηλαδή εσπρέσο με μια μπάλα παγωτού.
Αυτό που θα σας παραξενέψει ίσως είναι το κλασικό ανοξείδωτο ψυγείο  με τα καπάκια το οποίο διατηρεί ιδανικά τα παγωτά χωρίς να αλλοιώνει τη σύστασή τους.
Μπορείς να επιλέξεις από μία γκάμα γεύσεων και όχι μόνο απλές αλλά και ιδιαίτερες γεύσεις.

Εμείς φέτος το καλοκαίρι τα «τσακίσαμε», ενθουσιαστήκαμε με το φημισμένο παγωτό φιστίκι του Bronte της Σικελίας, με το παγωτό με ricotta περγαμόντο και ανάμεσα κομματάκια παντεσπάνι ποτισμένο με Aperol, το δροσιστικό και αρωματικό σορμπέ λεμόνι με δυόσμο.

Όπως μας είπαν οι ευγενέστατοι υπάλληλοι, υπάρχει εναλλαγή γεύσεων για να συμβαδίζουν με τις εποχές.

Μία βόλτα από την Μητροπόλεως θα πείσει και τους πλέον απαιτητικούς ότι το La Greche προσφέρει αυθεντικό ιταλικό gelato.

Για τους φίλους μας στο Red Umbrella, σας προσφέρουμε για 6 άτομα την δική σας επιλογή παγωτού. Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση πατήστε εδώ.

Le Greche

Μητροπόλεως 16, Σύνταγμα
Τηλ. 216 7006416
Καθημερινά 8.00π.μ. με 00.00π.μ.
Σάββατο 10.00 π.μ. με 2.00π.μ.
Κυριακή 11.00 π.μ. με 00.00 π.μ.
Τιμές: 1 μπάλα παγωτό 2,5€
2 μπάλες 4€
1 κιλό παγωτό 21€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.