• Ακολουθήστε μας
Πιστεύω στον εαυτό μου
Μόνο αν το πιστέψεις
Αμερικής 4, Αθήνα
Θέατρο Αλίκη (Παιδική Σκηνή)

Πιστεύω στον εαυτό μου

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Έχοντας ως γνώμονα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που συνοδεύουν τις παραστάσεις της Κέλλυς Σαμουλάκη σε όλη της την θεατρική πορεία αποφασίσαμε να πάμε τα παιδιά στο Θέατρο Αλίκη την περασμένη Κυριακή.

Εκεί γνωρίσαμε τη Χώρα της Υπομονής, οι κάτοικοι της οποίας ζούσαν ευτυχισμένοι, με αγάπη και αφθονία. Όμως ένας άπληστος άνθρωπος, ο αρχιστράτηγος Τραμουντάνας, αποφασίζει να ανατρέψει την ήσυχη ζωή των κατοίκων της. Με αποτέλεσμα να ρίξει τους ήρωες σε μεγάλες περιπέτειες. Τους κυνηγά σε θάλασσες, πόλεις, βουνά και τους αναγκάζει να έρθουν αντιμέτωποι με τρικυμίες,

Το "Μόνο αν το πιστέψεις" είναι ένας ύμνος στην αυτοπεποίθηση, την τόλμη, την πίστη στον εαυτό μας, τη μητρική αγάπη και την αποδοχή της διαφορετικότητας. Ένα έργο γοητεύει τα παιδιά και καταφέρνει να συγκινήσει κι εμάς τους ενήλικες!

Μόνο αν το πιστέψεις

Κείμενο – σκηνοθεσία: Κέλλυ Σταμουλάκη
Πρωταγωνιστούν:Ελένη Καστάνη, Ορέστης Τρίκας, Μυριέλλα Κουρεντή, 
Θέατρο Αλίκη (Παιδική Σκηνή)
Αμερικής 4 – Αθήνα
Kάθε Κυριακή στις 11.30 και 14.30
Θίασος Αβάντι
Τηλ.επικοινωνίας: 210 9964691, 210 9961323

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.