• Ακολουθήστε μας
Σινεμα στο τρένο
Ακούγοντας Σινεμά
Κωνσταντινουπόλεως, στο σιδηροδρομικό σταθμό Ρουφ

Σινεμα στο τρένο

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Το Σαββατόβραδο γίνεται μοναδικό μέσα από τη μουσική παράσταση «Ακούγοντας Σινεμά», στο Μουσικό Βαγόνι Οrient Express της Αμαξοστοιχίας –Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ.

Οι “Jazz Express”, που γοήτευσαν πέρσι τους φίλους της καλής μουσικής και του κινηματογράφου με αλλεπάλληλες sold out βραδιές, συνεχίζουν με νέες υπέροχες μελωδίες από τον παγκόσμιο σινεμά, που μας συγκίνησαν βαθιά και χαράχτηκαν στη μνήμη μας για πάντα.

Συνθέσεις των Henry Mancini, Nino Rota, Ennio Moriconne και τόσων άλλων σπουδαίων καλλιτεχνών, με τη δύναμη και τη διαχρονική τους αξία, μας γεμίζουν εικόνες και οι αξέχαστες σκηνές ξαναπαίρνουν ζωή μέσα από τις μελωδίες. Και όλα αυτά στο αυθεντικό “Club Car” του "Orient Express" με τους "Jazz Express" να βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα!

Ακούγοντας Σινεμά

Με τους Jazz Express
Έως 25/2/2016
Το Τρένο στο Ρουφ-Μουσικό Βαγόνι Orient Express
Κωνσταντινουπόλεως, στο σιδηροδρομικό σταθμό Ρουφ
Τηλ: 2105298922, 6937604988
Κάθε Σάββατο: 9.30 μ.μ.Είσοδος: € 12

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.