• Ακολουθήστε μας
Rockwave 2015 supreme edition
Robbie Williams live in Athens
Terra Vibe Park, 37ο Χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας
TerraVibe Park

Rockwave 2015 supreme edition

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Τι κι αν βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, εμάς το μυαλό μας ταξιδεύει σε θερμότερες εποχές και με τον τρόπο αυτό ξεπερνάμε τα όποια σημάδια θλίψης αφήνει πίσω του το τέλος των εορτών.

Έτσι προσγειωνόμαστε νοητά στην αρένα του TerraVibe. Είναι Ιούνης και ο Robbie Williams ανεβαίνει στη σκηνή για μια και μοναδική συναυλία στη χώρα μας.

Ίσως η καλύτερη επιλογή των διοργανωτών για τα 20 χρόνια που συμπληρώνει το Rockwave Festival. Πρώτα είχαν ανακοινωθεί οι  Black Keys ως πρώτοι headliners του φεστιβάλ στις 30 Μαΐου όμως η αίγλη του αγαπημένου Άγγλου καλλιτέχνη κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει και για εμάς στο Red Umbrella λειτούργησε ως ικανό αντίδοτο απέναντι στην καθημερινότητα μετά την εορταστική ανάπαυλα...

Robbie Williams live in Athens

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

TerraVibe Park
37o Χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας Μαλακάσα
Τιμή Προπώλησης :
Τα πρώτα εισιτήρια 48€
Μετά την εξάντληση τους 54€
Τελική φάση της προπώλησης 60€
Pitch A 80€
VIP 98€
Σημεία Προπώλησης:
Ticket House, Πανεπιστημίου 42  τηλ.210 3608366
Online Sales: www.ticketpro.gr & www.tickethouse.gr
ΠΡΟΣΟΧΗ: Για αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή πιστωτικής επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου. (Τα σχόλια δικά σας...)

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.