• Ακολουθήστε μας
Η άνοιξη στον χορό
4ο Φεστιβάλ Ελλήνων Χορογράφων
Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 107, Αθήνα
Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Η άνοιξη στον χορό

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Οι νέοι δημιουργοί επιστρέφουν στη Στέγη για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, αν και πραγματικά ποτέ δεν έλειψαν από εκεί! Η στήριξη της νεανικής καλλιτεχνικής δημιουργίας είναι άλλωστε βασική προτεραιότητα του ιδρύματος. Στα πλαίσια αυτά αναδεικνύει τις ανερχόμενες δυνάμεις που συγκροτούν το τοπίο του σύγχρονου χορού εντός κι εκτός εγχώριων συνόρων.

Το "4ο Φεστιβάλ Ελλήνων Χορογράφων" δεν  προβάλλει μόνο τους σκηνικούς προβληματισμούς και πειραματισμούς μιας νέας γενιάς χορογράφων, αλλά ως στόχο έχει να προκαλέσει έναν ανοιχτό διάλογο με τις κοινωνικές και πολιτικές τάσεις, να αφουγκραστεί τις επερχόμενες που σχετίζονται με την τέχνη προετοιμάζοντας το έδαφος για το μέλλον.

Εμείς θα είμαστε εκεί για να θαυμάσουμε τα επιτεύγματα των νέων ανθρώπων που αγαπούν αυτή την υπέροχη καλλιτεχνική έκφραση!

4ο Φεστιβάλ Ελλήνων Χορογράφων

1 και 2 Απριλίου
Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση
Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 107
Πρόγραμμα
Δείτε το trailer
Εισιτήρια από 6€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.