• Ακολουθήστε μας
Ο Παρνασσός συναντά τα παιδιά
Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός
Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα

Ο Παρνασσός συναντά τα παιδιά

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Οι περισσότεροι σίγουρα έχετε ακουστά για τον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσού. Αρκετά λιγότεροι όμως τον έχετε επισκεφτεί, γιατί ίσως νιώθετε πως πέφτει κομματάκι θεωρητικός, ως προς το περιεχόμενό του, για τα γούστα σας...

Σας προτρέπουμε λοιπόν να καταρρίψετε άλλον ένα μύθο. Φέτος το Νοέμβριο ο σύλλογος γιορτάζει τα 150 χρόνια από την ίδρυση του με μια σειρά εκδηλώσεων για εμάς τους ...μεγάλους αλλά και για τα παιδιά και εκεί θα σταθούμε.

Αληθινά περιστατικά, από έργα σπουδαίων λογοτεχνών, μαζί με μύθους και παραμύθια φέρνουν κοντά μας μια εποχή μακρινή με τις αφηγήσεις της Σάσας Βούλγαρη. Τα παιδιά ξεναγούνται με χαρτί και μολύβι στους διάφορους χώρους του Παρνασσού για παιχνίδια χορού και κίνησης. Ενώ στην τελευταία εκδήλωση του εορτασμού, τα παιδιά στην αίθουσα συναυλιών αναλύουν τα στοιχεία που συνθέτουν έναν τέτοιον χώρο. Με φαντασία και υλικά κατασκευάζουν το δικό τους συναυλιακό χώρο σε μια αυτοσχέδια μακέτα.

Μια ιδανική ευκαιρία για όλους να διαβείτε το κατώφλι του ιστορικού αυτού συλλόγου και να γνωρίσετε την ιστορία του μαζί με τα παιδιά!

Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός

150 χρόνια Παρνασσός: Εκδηλώσεις για παιδιά

Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα, τηλ: 2103221917
Σάββατο 21.11 στις 11.00
Αφήγηση ιστοριών από τη Σάσα Βούλγαρη
Για παιδιά από 8 ετών
Κυριακή 22.11 στις 11.00-12.30
Παιχνίδια χορού και κίνησης με την χορογράφο Κατερίνα Σπυροπούλου
Για παιδιά 6-10 ετών
Σάββατο 28.11 στις 11.00
Κατασκευάζοντας φανταστικούς συναυλιακούς χώρους με την ομάδα Playroom.
Για παιδιά 8-12 ετών
Γενική είσοδος: 7€
Προπώληση εισιτήριων www.ticketservices.gr

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.