• Ακολουθήστε μας
Τεφαρίκι για καλοφαγάδες
Τεφαρίκι για καλοφαγάδες
Λ. Βαρης Κορωπιου 193, Κορωπί

Τεφαρίκι για καλοφαγάδες

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Μέχρι σήμερα από αυτές τις προτάσεις έχουν παρελάσει περιπτώσεις και ιδέες για διασκέδαση και ψυχαγωγία ικανές να ικανοποιήσουν κάθε ιδιοτροπία, λογική περιέργεια αλλά και κάποια όχι και τόσο συνηθισμένα γούστα.

Σήμερα όμως έφτασε η στιγμή μα σας μιλήσω για την επιτομή του σύγχρονου σουρεαλισμού στην εστίαση. Ως λάτρης του ντεκαντάνς σας παρουσιάζω το "Τεφαρίκι για καλοφαγάδες" στη Βάρης Κορωπίου.

Το αποτέλεσμα προφανώς προέκυψε όταν κάποιες καντίνες αποφάσισαν να ...συγχωνευτούν και να το δούνε ταβέρνα! Σε αυτό το σκηνικό νεοελληνικής ανάπτυξης και πολεοδομικής ανοχής θα παρατηρήσετε γύρω σας φραγκάτους τύπους και γκλαμουράτες κυρίες που προφανώς αισθάνονται πως κάνουν τη δική τους αντισυμβατική έξοδο.

Όμως και το μενού είναι αντισυμβατικό αφού εκεί δεν θα βρείτε τα κλασικά τζατζίκια και τις χωριάτικες, ξεχώρισα τις πατάτες με τα αυγά καθώς και τα μανιτάρια. Στο κυρίως θέμα που ασφαλώς είναι τα κρέατα ομολογώ πως και νόστιμα ήταν και καλοψημένα (ξεχώρισα τη φωλιά με μοσχάρι) όμως οι ποσότητες σε συνδυασμό με το κόστος δεν μου άφησαν και τις καλύτερες αναμνήσεις. Πληρώσαμε 90€ περίπου για 4 άτομα πίνοντας μπύρες.

Προσωπικά θεωρώ το "Τεφαρίκι" κάτι περισσότερο από έξοδο για φαγητό, είναι απλά μια άλλη εμπειρία...

Υ.Γ.: Μην το επιχειρήσετε χωρίς κράτηση γιατί τζάμπα θα κάνετε τόσο δρόμο.

Τεφαρίκι για καλοφαγάδες

Λ. Βαρης Κορωπιου 193, Κορωπί 

τηλ  2106628694
Τρίτη ως Κυριακή 1:00 μ.μ. - 1:00 π.μ.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.