• Ακολουθήστε μας
Από την θεωρία στο ποτό
Theory Bar & More
Πλάτωνος 14, Χαλάνδρι

Από την θεωρία στο ποτό

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Το Theory bar είναι κρυμμένο σε μια στοά μέσα στην καρδιά της αγοράς του Χαλανδρίου. Θα περίμενε κανείς ένα σκοτεινό καφέ μπαρ. Όμως η στοά καταλήγει σε μία καταπληκτική αυλή περικυκλωμένη από ξύλινους φράχτες με μεγάλα δέντρα και λουλούδια.

Μπαίνοντας στο εσωτερικό, σου τραβάει την προσοχή η ξύλινη βιβλιοθήκη σε σχήμα δέντρου αλλά και η αυλή με τις αναπαυτικές καρέκλες δεν παίζεται.
Εμείς πήγαμε προς το μεσημέρι μίας ηλιόλουστης μέρας οπότε καθίσαμε στη αυλή και από τον υπερπλήρη κατάλογο διαλέξαμε καφέ και μεσογειακό πρωινό και μία τορτίγια με καπνιστό σολομό.

Τι ήρθε στο τραπέζι μας; Καλά, η τορτίγια δεν θέλει μεγάλη παρουσίαση, είχε σαν  συνοδευτικά αγγουράκι, μαρούλι, σάλτσα τυριού και ήταν πεντανόστιμη. Το πρωινό όμως ήταν για να μαθαίνουν κάποια ξενοδοχεία. Περιλάμβανε γιαούρτι με φρέσκα φρούτα, τυρόπιτα, αυγοφέτες, μαρμελάδες μέλι, φρέσκο χυμό. Παραγγείλαμε και 2 διπλούς espresso.

Πληρώσαμε 23€ και το θεωρήσαμε καλή τιμή για αυτά που πήραμε.

Τώρα αν θέλεις ποτό γυρίζεις στις επόμενες σελίδες τον κατάλογο και ανακαλύπτεις μία πληθώρα από κοκτέιλς που σερβίρονται με δημιουργικό τρόπο. Άλλα για τα εξαιρετικά ποτά θα σας μιλήσουμε αναλυτικά σε επόμενη πρόταση μας.

Theory Bar & More

Πλάτωνος 14, Χαλάνδρι
Τηλ. 210 6801633
Καφέδες από 2,3€
Φαγητό από 5€
Ποτό από 6€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.