• Ακολουθήστε μας
Γιαννάκη όχι στα βαθιά παιδί μου
Τρελό παιχνίδι στο Action Park
Λεωφόρος Ποσειδώνος, παραλία Αγίου Κοσμά
Action Park

Γιαννάκη όχι στα βαθιά παιδί μου

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Η γνωστή απελπισμένη κραυγή κάποιου γονέα που προσπαθεί να συνδυάσει τα κέφια των παιδιών, με τα δικά του άγχη σίγουρα δεν ακούγεται στο Action Park.
Τι εστί Action Park;
Στην παραλία του Αγίου Κοσμά, έχει δημιουργηθεί ένας ειδικά διαμορφωμένος υπαίθριος χώρος, όπου παιδιά ηλικίας άνω των τεσσάρων χρόνων μπορούν να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο τους χρόνο.
Πήγαμε εκεί τα παιδιά μας για βόλτα και δοκίμασαν πολλές από τις διάφορες δραστηριότητες, την ώρα που εμείς πίναμε τον καφέ μας χωρίς να ανησυχούμε, αφού τα είχε αναλάβει ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό.
Το παιδί μπορεί να συμμετάσχει είτε σε κάποιο καθημερινό πρόγραμμα, αφήνοντας χρόνο σε εσάς να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας ή αν θέλετε να συμμετάσχετε και εσείς στις δραστηριότητες γονέων του Action Park, είτε τέλος μπορεί να γραφτεί στο Action Park Summer Camp που είναι ένα δομημένο, εβδομαδιαίο πρόγραμμα για παιδιά με διάφορες δραστηριότητες.
Οι δύο τελευταίες επιλογές έχουν κάποιο κόστος, αλλά έτσι όπως το διαβάσαμε πιστεύουμε ότι είναι μέσα στα πλαίσια της λογικής.
 

Τρελό παιχνίδι στο Action Park

Λεωφόρος Ποσειδώνος, παραλία Αγίου Κοσμά, Ελληνικό
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
6944 570732 (Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 -11:00 & 14:00 - 17:00)
6944 612165 (Δευτέρα - Παρασκευή 11:00 - 14:00)
Πληροφορίες Υπεύθυνος του πάρκου (Δημήτρης Σπυρόπουλος, κιν. 6944 612165)
Ώρες λειτουργίας: 9 το πρωί έως και 11 το βράδυ
• Κόστος φύλαξης: 5€/ώρα
• Κόστος φύλαξης για μισή μέρα (9πμ - 13μμ): 15€ (δεν περιλαμβάνεται γεύμα)
• Κόστος ολοήμερης φύλαξης (9πμ - 17:30μμ): 25€ (περιλαμβάνεται γεύμα)
 

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.