• Ακολουθήστε μας
e-απογείωση
Μουσείο Τηλεπικοινωνιών και ψηφιακή εποχή
Πρωτέως 25, 14564 Ν. Κηφισιά
Μουσείο Τηλεπικοινωνιών

e-απογείωση

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Η εποχή της ψηφιοποίησης είναι εδώ και το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ αποφάσισε να κάνει το μεγάλο άλμα σε αυτή. Υλοποιώντας το έργο της τεκμηρίωσης και ψηφιοποίησης των συλλογών του που, μαζί με τις περιγραφές τους, είναι διαθέσιμες στην νέα ιστοσελίδα του Μουσείου.

Πρόκειται για ένα από τα λίγα Μουσεία στην Ελλάδα που έχουν τεκμηριώσει και ψηφιοποιήσει το σύνολο των συλλογών του. 23.000 αντικείμενα και αρχεία που αφηγούνται -το καθένα ξεχωριστά, αλλά και όλα μαζί- την ιστορία των τηλεπικοινωνιών και της χώρας μας.

Η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε με τα πρότυπα πολιτιστικών sites και παρέχει ακόμα πληροφορίες για τις νέες παιδαγωγικές δράσεις και προγράμματα 2016-2017, για σχολικές ομάδες και οικογένειες, αλλά και για τις συλλογές και τα νέα του Μουσείου.

Μουσείο Τηλεπικοινωνιών και ψηφιακή εποχή

Δείτε τα εκθέματα και βρείτε όλες τις πληροφορίες για για τα εκπαιδευτικά προγράμματα εδώ
 

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.