• Ακολουθήστε μας
Τα παιδιά του πλανήτη
Eco Kids Festival
Λεωφ. Κηφισίας 37, Μαρούσι
Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο του Ο.Α.Κ.Α

Τα παιδιά του πλανήτη

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Πλησιάζουν οι γιορτές και οι μικροί μας φίλοι βέβαια αδημονούν. Αυτές είναι οι δικές τους ημέρες με τις εκδηλώσεις και τα θεάματα να πολλαπλασιάζονται, δίνοντας μας έτσι μια ποικιλία επιλογών.

Με θέμα την οικολογία, φέτος για πρώτη φορά διοργανώνεται την εποχή αυτή ένα ειδικό και πολύ σημαντικό φεστιβάλ. Με την παρουσία των μεγαλύτερων οικολογικών οργανώσεων αλλά και γνωστών καλλιτεχνών, συνδυάζει την γνώση με την διασκέδαση. Πρωτότυπες δράσεις, εργαστήρια, παιχνίδια, συναυλίες, θέατρο και πολλές άλλες εκπλήξεις περιλαμβάνει το φεστιβάλ, που θα λάβει χώρα στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ για ένα Σαββατοκύριακο.

Η γη είναι η μοναδική επιλογή επιβίωσης που έχει το ανθρώπινο γένος και αν εμείς οι παλαιότεροι δεν δώσαμε την απαραίτητη προσοχή σε αυτήν όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε ακόμα μια ευκαιρία. Ποια είναι αυτή? Να προετοιμάσουμε κατάλληλα τις γενιές που ακολουθούν.

Eco Kids Festival

Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο του Ο.Α.Κ.Α., Λεωφ. Κηφισίας 37, Μαρούσι (τηλ. 2106868454).
5 Δεκεμβρίου (1μμ – 9μμ) και 6 Δεκεμβρίου (11πμ – 7μμ)

Εισιτήρια:ατομικό εισιτήριο 8 ευρώ,
εισιτήριο ανέργων, τρίτεκνων, πολυτέκνων  6 ευρώ
20 ευρώ, 3 άτομα (2 ενήλικες με 1 ανήλικο παιδί)
26 ευρώ, 4 άτομα (2 ενήλικες με 2 ανήλικα παιδιά)
Για παιδιά έως 3 ετών, η είσοδος είναι δωρεάν.
Τα εργαστήρια των Οικολογικών Οργανώσεων αφορούν μόνο σε παιδιά από 4 έως 12 ετών με απαραίτητη την προκράτηση θέσεων στο www.ecokids.gr.

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.